Engin Akyürek'in Çocuklar Sana Emanet filminin afişi çıktı!

Çağan Irmak'ın yeni filmi Çocuklar Sana Emanet'in afişi görücüye çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Engin Akyürek'in Çocuklar Sana Emanet filminin afişi çıktı!

Babam ve Oğlum’, ‘Issız Adam’, ‘Dedemin İnsanları’ ve ‘Unutursam Fısılda’ gibi Türk Sineması’nın unutulmaz filmlerine imza atan başarılı yönetmen Çağan Irmak, yıldız oyuncu Engin Akyürek’in başrolünde yer aldığı son filmi ‘Çocuklar Sana Emanet’te seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor.



Sinemaseverleri yarattığı dünyalarla büyüleyen, son dönem Türk Sineması’nın unutulmaz filmlerinin ardındaki isim Çağan Irmak, yeni filmi ‘Çocuklar Sana Emanet’te gizem dolu bir hikaye ile seyirci karşısına çıkacak. Avşar Film’in yapımcılığını üstlendiği, Çağan Irmak’ın aynı zamanda senaryosunu da kaleme aldığı ‘Çocuklar Sana Emanet’in başrolünde yıldız oyuncu Engin Akyürek yer alıyor.



Akyürek’e Şerif Sezer, Hilal Altınbilek, Birsen Dürülü, Ogün Kaptanoğlu ve Osman Alkaş gibi isimlerin eşlik ettiği film bol sürprizli kurgusu ve sürükleyici konusuyla izleyenleri şaşırtacak. Film, Engin Akyürek’in canlandırdığı Kerem adlı karakterin başından geçen travmatik kaza sonrası geldiği kasabada ortaya çıkan sıra dışı olayları gerilimli bir dille anlatıyor.



‘Çocuklar Sana Emanet’in Reprodüksiyon imzasını taşıyan afişi, filmle ilgili küçük ipuçları verirken gizem dolu görsel diliyle de seyircide şimdiden merak uyandırıyor.



Çağan Irmak’ın yeni filmi ‘Çocuklar Sana Emanet’, 23 Mart’ta sinemalarda.



Engin Akyürek'li Çocuklar Sana Emanet'in teaser'ı yayınlandı!



Engin Akyürek'in Çocuklar Sana Emanet filminin afişi çıktı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin