Çağan Irmak ile Engin Akyürek hangi film için görüşüyor?

Ünlü yönetmen, yeni filmi ile için çalışmalarını sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Çağan Irmak ile Engin Akyürek hangi film için görüşüyor?

'Gülizar' dizisine hazırlanan Çağan Irmak'tan sürpriz bir film projesi geliyor. Ünlü yönetmen, 'Babam ve Oğlum', 'Ulak' gibi ses getiren filmlerini beraber çektiği Avşar Film'le dram ve gerilim türünde yeni bir film projesi için el sıkıştı.



Çağan Irmak, bir süredir senaryosunu Mahinur Ergun'un yazdığı, 03 Medya imzalı "Gülizar" dizisi için cast görüşmeleri yapıyordu. Dizide, Suzan adında bir pavyon şarkıcısı ve onun büyüttüğü en yakın arkadaşının kızı Gülizar'ın hikayesi konu ediliyordu. Kenar mahallede yaşayan Gülizar'a bir gün büyük bir miras kalıyor ve daha sonra genç kız görkemli bir çiftlikte yaşamaya başlıyordu. Gülizar çiftliğe yerleştikten sonra ise orda yaşayan iki erkeğin aşkı arasında kalıyordu. Merakla beklenen bu dizi projesi başlamadan Çağan Irmak, senaryosunu yazdığı, ismi henüz netleşmeyen filmini çekmeye karar verdi.



İstanbul dışında gizemli bir köyde çekilecek filmin cast çalışmaları hızlı bir şekilde yürütülüyor. Oyuncular netleşir netleşmez hemen sete çıkılacak. Bir kalbin dönüşüm hikayesini anlatan gerilim filminin başrolü için görüşülen oyuncular arasında bu yıl Kanal D'nin yüzü olan Engin Akyürek de var.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



Çağan Irmak ile Engin Akyürek hangi film için görüşüyor?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin