Endemol Shine Türkiye'de üst düzey ayrılık!

Uluslararası yapım şirketinin Türkiye yapılanmasından sürpriz ayrılık.

Google Haberlere Abone ol
Endemol Shine Türkiye'de üst düzey ayrılık!

Uluslararası yapum şirketi Endemol Shine'nin Türkiye organizasyonunda sürpriz bir ayrılık yaşandı. Endemol Shine Türkiye Dramalar Direktörü Cengiz Deveci görevinden istifa etti.



Kararını çalışanlara yolladığı bir mail ile duyuran Deveci istifasının nedeni olarak "yaşanan belirsizlikler ve holdingin stratejik değerlendirme çalışmaları boyunca çalışmalara vere verilmesini" gösterdi.



İşte, Cengiz Deveci'nin veda maili!



Değerli Çalışma Arkadaşlarım,



Her anından büyük keyif alarak onurla çalıştığım Endemol Shine Türkiye Dramalar Direktörlüğü görevimden bugün ayrılmış bulunuyorum.



Birlikte geçirdiğimiz süre boyunca her karesinden gurur duyduğum işlere birlikte imza attık. Sizlerle çalışmış olmaktan, bu ailenin bir parçası olmaktan hep büyük onur duydum.



Maalesef içinde bulunduğumuz süreçte yaşanan belirsizlikler ve bir süreliğine de olsa holdingin stratejik değerlendirme çalışmaları boyunca çalışmalarımıza ara veriyor olmamız bu kararı almamda belirleyici etken olmuştur.



Çalışmaya alışkın insanlar olarak beklemeyi kendi yaradılışıma uygun bulmadığım için bu kararı almak zorunluluğu doğmuştur.



Yol arkadaşlığı yaptığımız, fedakar çalışmalarını ve mücadelelerini bizzat yaşayarak takip ettiğim çok değerli Hakan Eren ve Gökhan Tatarer'e hepinizin nezdinde bir kez daha teşekkür ediyorum. Onların liderliğinde hem bu şirket hem de sektör çok büyük kazanımlar elde etti.



Tüm bu sürecin hem Endemol Shine ailesi, hem sektör açısından olumlu neticeler getirmesini diliyor ve hepinize kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum.



Hepinizi seviyorum, sağlıcakla kalın.



Sevgi ve saygılarımla,

Ali Cengiz Deveci


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin