Emre Aydın'dan ikinci film geliyor! İşte filmden detaylar...

"Cinni Uyanış" filminde ilk kez yönetmen kimliğiyle sinemaseverleri selamlayan ünlü rockçı, ikinci sinema filmine hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Emre Aydın'dan ikinci film geliyor! İşte filmden detaylar...

Geçen yıl "Cinni Uyanış" filminde ilk kez yönetmen kimliğiyle sinemaseverleri selamlayan ünlü rockçı Emre Aydın, ikinci sinema filmine hazırlanıyor.



Aşk şarkılarının vazgeçilmez yorumcusu Aydın, bu kez beyazperde de aşk filmiyle hayranlarının karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda yine kendisi oturacak olan Emre Aydın'ın 2'nci sinema filminin sanat yönetmenliğini ise geçen yaz yaşamını birleştirdiği Eda Aydın üstlenecek. Ünlü rockçının yönetip aynı zamanda oynayacağı aşk filminin senaryosuna ise başarılı kalem Özlem Aybek imza atıyor.



Son dönemde eşinin desteğiyle 85 kilodan 71'e düşerek fit haliyle dikkatleri üzerine çeken Emre Aydın, üzerinde titizlikle çalıştığı filminin hikayesini ise şimdilik gizliyor. Ünlü rockçı, söz ve müziği kendisine ait olan DMC'den piyasaya çıkan "Sen Beni Unutamazsın" şarkısının klip yönetmenliğini de kendisi yapmıştı. Emre Aydın, "İki Dil Bir Bavul", "Aşk Hırsızı", "Ezel" ve "Güldür Güldür" projelerinde de oyuncu olarak görev almıştı.



Birsen Altuntaş

birsenaltuntas76@gmail.com


Etiketler emre aydın sinema film
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin