Emre Aşık'tan eşi Yağmur Aşık'a zina davası!

Eski futbolcu, üç çocuğunun velayetini de istedi.

Google Haberlere Abone ol
Emre Aşık'tan eşi Yağmur Aşık'a zina davası!

Eski milli futbolcu Emre Aşık'ın, geçtiğimiz günlerde bir erkekle sarmaş dolaş yakalanan eşi Yağmur Aşık'a boşanma davasının yanında, zina davası da açtığı öğrenildi. Eski futbolcu, üç çocuğunun velayetini de istedi.



Eski futbolcu Emre Aşık ile eşi Yağmur Aşık arasındaki ihanet krizi büyüdü. Emre Aşık, Yağmur Aşık'ın Etiler'deki bir mekanda Mustafa adlı evli erkekle sarmaş dolaş yakalanmasını affetmedi. Emre Aşık, 3 çocuğunun annesi olan 6 yıllık eşine önceki gün boşanma davası açtı.



Eski futbolcunun avukatı Funda Alp, dün davanın zina, haysiyetsiz yaşam sürme, onur kırıcı davranışlar ve şiddetli geçimsizlik sebebiyle açıldığını belirtti.



Samimi pozlar dosyada



Emre Aşık'ın avukatı "Olaya ait basındaki görüntülerin dışında o gecede farklı açıdan çekilmiş görüntüler tespit ettik. Mustafa Bey'in Yağmur Hanım'ın beline sarıldığı ve ikilinin neredeyse yanak yanağa olduğu görüntüler var. Bu yüzden araştırma yaptık ve daha sonra dava açmaya karar verdik" dedi.



İhaneti kare kare belgelenen Yağmur Aşık ise suçlamayı reddetti. Yağmur Aşık, "Eşim bana nafaka ödememek için adice bir oyun oynadı" savunması yaptı.



Bu arada Emre Aşık, avukatı aracılığıyla da üç çocuğunun velayetini talep edeceğini açıkladı.



Şoke eden fotoğraflar! Yağmur Aşık, eşi Emre Aşık'a ihanet mi etti?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin