Emrah'ın oğlundan flaş iddia: Babam beni akıl hastanesine götürdü

Tayfun Erdoğan, bugün 'Duymayan Kalmasın' programına katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Emrah'ın oğlundan flaş iddia: Babam beni akıl hastanesine götürdü

Show TV'de yayınlanan ve Seda Sayan'ın sunduğu 'Evleneceksen Gel' programında damat adayı olan Tayfun Erdoğan, Sayan'ın da teşvikiyle, şu sıralar rol aldığı 'Aşk ve Mavi' adlı dizisinin çekimleri için Kapadokya'da bulunana babası Emrah'ın yanına gitti.



Tayfun'un iddiasına göre Emrah oğluyla görüşmek istemedi ve menajeriyle oğluna haber gönderip gitmesini istedi. Babasını göremeden geri dönen Tayfun Erdoğan, olaydan birkaç gün sonra babasının kardeşiyle çekilmiş fotoğrafını görünce duruma içerlenerek sitem dolu sözler söylemişti. Bu paylaşımın ardından bir anda gündem olan Tayfun Erdoğan, Duymayan Kalmasın programında şaşırtan açıklamalar yaptı.



5 yıldır babasıyla görüşmediğini söyleyen Tayfun, babasıyla arasının iyi olduğu dönemde televizyona çıkmadığını çünkü buna babasının izin vermediğini söyledi.



Seren Serengil, Tayfun'un babasını ziyaretinde ondan bir ev istediğini ve Tayfun Erdoğan'ın "Baba seninle aramda çok fazla yaş farkı yok ve bir şeylere sahip olabilmek adına senin ölmeni bekleyemem bu yüzden de üzerime evlerinden birini geçir." dediğini hatırlattı.



Bunun üzerine Tayfun Erdoğan şu sözlerle cevap verdi:



'Mirastan reddetti'



"Babam onunla yaşamamı istedi ama ben annemi bırakamayacağımı söyledim. O dönemlerde kiracı olduğumuz evle ilgili bir sorumuz vardı. Ben de babama 'O evi kendi üstüne al ama evde annemle biz oturalım'dedim. Babam başka bir ev almamızı önerdi ancak ben Bursa'daki o ev büyüdüğüm ev olduğu için onun alınmasını istedim. Bunun üzerine babam beni İstanbul'a çağırdı ve ev sorununu halledeceğini söyledi. Ben de Bursa'dan İstanbul'a babamın yanına gittim."



'Bana nafaka gönderirdi ama 200 lira eksik yollardı'



"Babam beni noterden önce akıl hastanesine götürdü. Annemle telefonda konuşup durumu anlattığımda beni 'seni mirastan men edecek, dön gel!' diye uyardı. Ama ben 'babam yapmaz öyle bir şey' dedim. Evi kendi üzerine değil de benim üzerime aldı ve dedi ki; 'mirastan men olacaksın', ben de 'tamam' dedim."



"Sürekli mirastan bahsedince insanlar beni paragöz zannediyorlar ancak, babamla aramız iyi olduğunda görüştüğümüzde ben çalışıyordum. Bursa'da bir mekanda şeflik yapıyordum. Babam o zaman bana nafaka gönderirdi ama 200 lira eksik yollardı üstünü 'sen tamamla' derdi..."



Babama 'beni neden mirasından reddettin' diye sormaya gittim. Kapıdan giremedim. Ben babama 'Nafakamı veriyosun, bayramda Ramazan'da harçlığımı veriyorsun. Altıma araba çek. Ben çalışmayacağım' demedim ki. Her zaman çalıştım, paramı kazandım.



Oğlundan Emrah'a: Senin ölmeni bekleyemem



Emrah'tan oğlu Tayfun'a yanıt!



Oğlundan Emrah'a sitem!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin