Flaş! Emrah Serbes tutuklandı!

2 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı kazayı kendisinin yaptığını imzalı bir mektup yayınlayarak, savcılığa teslim olan Serbes, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Google Haberlere Abone ol
Flaş! Emrah Serbes tutuklandı!

Behzat Ç.’nin yazarı ünlü yazar Emrah Serbes'in, İzmir'de bir baba ile kızının hayatını kaybettiği kazayla ilgili yayınladığı itiraf mektubunun ardından Torbalı Adliyesi'ne giderek teslim oldu.



Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim olan Emrah Serbes, önce savcıya ifade verdi. Serbes ardından, tutuklanması talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Emrah Serbes tutuklandı.



Behzat Ç.'nin senaristi yazar Emrah Serbes, bugün  sosyal medya hesabından 22 Eylül tarihinde Aydın-İzmir otoyolunda meydana gelen ve bir baba-kızın yaşamını yitirdiği trafik kazasını kendisinin yaptığını belirterek itirafta bulundu. Serbest, itiraf mektubunda "Kendimi kaybettim ve bu şok nedeniyle olay anında kazayı üstlenemedim. Kazayı yanımda oturan arkadaşım Kenan Doğru üstlendi. Şu an suçsuz olduğu halde cezaevinde yatmaktadır" diye yazdı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin