Emine Bulut'un feryadı Türkiye'yi salladı!

Ünlü isimler de yaşanan bu vahşete sessiz kalmadı.

Google Haberlere Abone ol
Emine Bulut'un feryadı Türkiye'yi salladı!

Sosyal medya fenomenleri ve şarkıcı Haluk Levent, geçtiğimiz gün eski eşi tarafından çocuğunun yanında boğazından bıçaklanan Emine Bulut'un ölümüyle ilgili sessiz kalmayarak sosyal medya hesaplarından isyan etti.



Emine Bulut, Kırıkkale’de eski kocası tarafından kızlarının gözü önünde bıçaklandı. Kameralara yansıyan cinayet sırasında Emine Bulut’un bıçaklanmasının hemen ardından sarf ettiği “Ölmek istemiyorum” sözü ise yürekleri dağladı.



18 Ağustos'ta Menderec Caddesi'nde bir restaurantta eski eşi Fedai Baran ile bir araya gelen Emine Bulut'un yanında 10 yaşındaki kızı da vardı. Eski eşler arasında tartışma çıktı, Fedai Baran eski eşini gözü dönmüş bir şekilde defalarca bıçakladı. Kızının gözü önünde kanlar içinde kalan Emine Bulut'un "ölmek istemiyorum" feryadı yürekleri dağladı, talihsiz kız da "anne ne olur" ölme diyerek herkesi ağlattı.



İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Emine Bulut ile olayın etkisiyle şoka giren kızı F.B.B.'yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Bulut, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.



SOSYAL MEDYADAN EMİNE BULUT CİNAYETİNE TEPKİLER



Yaşanan acı olay sonrası Emine Bulut ismi ise Twitter'da TT oldu.



İMAMOĞLU: ŞİDDETLE MÜCADELEDE KADIN VE ÇOCUKLARIN YANINDAYIZ



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, olayla ilgili yaptığı Twitter açıklamasında şunları söyledi:



"Ölmek istemiyorum"

Bugüne kadar cinayete kurban giden tüm kadınların çığlığıydı aslında. “Anne lütfen ölme”

Öksüz kalan tüm evlatların gözyaşları... #EmineBulut’u erkek şiddeti nedeniyle kaybettik. Şiddetle mücadelede kadın ve çocukların yanındayız, olmaya devam edeceğiz."



Emine Bulut'un feryadı Türkiye'yi salladı!



BEŞİKTAŞ: BU VAHŞETE SESSİZ KALMIYORUZ



Beşiktaş'ın resmi twitter adresinden de "Bu vahşete karşı sessiz kalmıyoruz! Kadın cinayetlerinin son bulmasını, faillerin en ağır cezalarla yargılanmasını diliyoruz. Alışmayacağız, susmayacağız!" açıklaması yapıldı.



Emine Bulut'un feryadı Türkiye'yi salladı! - Resim : 2



FENERBAHÇE: KADIN CİNAYETLERİ SON BULSUN



Emine Bulut'un feryadı Türkiye'yi salladı! - Resim : 3Emine Bulut'un feryadı Türkiye'yi salladı! - Resim : 4



SANATÇILARDAN DA TEPKİ VAR



Emine Bulut'un feryadı Türkiye'yi salladı! - Resim : 5Emine Bulut'un feryadı Türkiye'yi salladı! - Resim : 6Emine Bulut'un feryadı Türkiye'yi salladı! - Resim : 7Emine Bulut'un feryadı Türkiye'yi salladı! - Resim : 8Emine Bulut'un feryadı Türkiye'yi salladı! - Resim : 9Emine Bulut'un feryadı Türkiye'yi salladı! - Resim : 10Emine Bulut'un feryadı Türkiye'yi salladı! - Resim : 11Emine Bulut'un feryadı Türkiye'yi salladı! - Resim : 12

Emine Bulut'un feryadı Türkiye'yi salladı! - Resim : 13Emine Bulut'un feryadı Türkiye'yi salladı! - Resim : 14


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin