Elnur Hüseynov'u hiç böyle görmediniz!

Elnur Huseynov, "Dreamer" adlı yeni single'ı Epic Istanbul etiketiyle yayımlandı... Tüm dünyada yayına giren şakının klibinde ise Mustafa Özen imzası var!

Google Haberlere Abone ol
Elnur Hüseynov'u hiç böyle görmediniz!

Hipnotik arpejleri ve heyecan verici breakdown'ları ile dinleyiciyi büyüleyen şarkı, Elnur Huseynov'un Epic Istanbul etiketi altında yayımladığı ilk single olma özelliğini taşıyor. Bestesinin Elnur Huseynov'a, sözlerinin ise Dihaj'a ait olduğu şarkının yapımını İsfar Sarabski üstlendi. "Dreamer" ile herkesin kendi içinde utanıp da gösteremediği karanlık bir taraf olduğunu anlatan Elnur, müzikseverlere bu kez farklı bir müzik deneyimi yaşatıyor.



Şarkı ile aynı gün yayımlanan, çarpıcı renkler ve dikkat çekici sahneler ile şarkının hikayesini izleyiciye taşıyan klibin yönetmenliğini ise Mustafa Özen üstlendi.



25 yılını müziğe adayan Elnur Huseynov, birçok ilgi alanı ve hedefleri doğrultusunda çeşitli ülkelerde farklı müzik projelerine imza attı. Azerbaycan Devlet Filarmonisi Koro Kapelası'nda solist olarak yer aldıktan sonra, 2011 yılında Azerbaycan'da düzenlenen Notre-Dame de Paris müzikalinde Phoebus rolünde sahne aldı. Geniş ses aralığı ve etkileyici yorumuyla "O Ses Türkiye" yarışmasının dördüncü sezonunda şampiyon olan Elnur, Eurovision Şarkı Yarışması'nda iki kez Azerbaycan'ı başarıyla temsil etti.



 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin