Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz’u Çeşme’de yakın takibe aldı

Boz ve Sakuçoğlu, üç yıl önce aşk yaşamışlardı.

Google Haberlere Abone ol
Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz’u Çeşme’de yakın takibe aldı

Eliz Sakuçoğlu, 3 yıl önce aşk yaşadığı Murat Boz’u Çeşme’de yakın takibe aldı. Ancak Murat Boz pas vermedi. Murat Boz, Eliz’i iddiaya göre; Engin Öztürk ile yakınlaştığı için terk etmişti.



Posta'dan Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Popçu Murat Boz, arkadaşı Soner Sarıkabadayı ile geçen hafta İzmir Çeşme’ye gitti. Alaçatı’daki Grande Spiaggia adlı gece kulübünde eğlenirken karşısına bir anda eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu çıktı. Murat Boz 2007-2015 arasında aşk yaşadığı Eliz Sakuçoğlu’nu fark edince arkasını döndü, selam vermedi.



Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz’u Çeşme’de yakın takibe aldı



İddiaya göre; Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz’u bir süredir yakın takipte. Çeşme tatilinde buluşmak, konuşmak istedi. Ancak Murat Boz, Eliz Sakuçoğlu’nun yakınlık kurma çabasına cevap vermedi.



Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz’u Çeşme’de yakın takibe aldı - Resim : 2



Dargın ayrılmışlardı



Murat Boz ile Eliz Sakuçoğlu 8 yıl aşk yaşadıktan sonra Temmuz 2015’te ayrılmıştı. Murat Boz, sevgilisi Eliz Sakuçoğlu’nun, oyuncu Engin Öztürk ile yakınlaştığını duymuş, ilişkiyi bitirmişti.



Yakın çevresine de “Bundan böyle arkadaş da kalamayız” demişti. Eliz Sakuçoğlu ise 3 ay önceki röportajında “Tek eşliliğe inanmıyorum” diyerek tartışma yarattı. Murat Boz 2 yıl aşk yaşadığı Aslı Enver’den geçen Nisan’da ayrıldı.



Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz’u Çeşme’de yakın takibe aldı - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin