Elçin Sangu'nun 'Can Kırıkları' macerası hangi isteği yüzünden yarım kaldı?

Ünlü oyuncunun bir dizi anlaşması daha prensip aşamasında kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Elçin Sangu'nun 'Can Kırıkları' macerası hangi isteği yüzünden yarım kaldı?

Geçen yıl peşin ücret alarak Kanal D'nin ekran yüzü olan Elçin Sangu'nun bir dizi anlaşması daha prensip aşamasında kaldı.



Sangu, geçen sezon yüzü olduğu Kanal D'de ekrana gelecek birçok senaryoyu değerlendirdikten sonra Çağan Irmak'ın O3 Medya için çekeceği "Gülizar" dizisine prensipte "Evet" demişti. Ancak Sangu, iddiaya göre son anda partnerinin Berk Cankat olmasına itiraz etti ve ekipten ayrıldı.



Daha sonra ise o dönem Kanal D ile aynı grup bünyesinde bulunan blutv'nin "Yaşamayanlar" adlı internet dizisiyle anlaştı. Elçin Sangu'nun Kerem Bürsin, Birkan Sokullu, Selma Ergeç ve Nilperi Şahinkaya gibi ünlü oyuncularla kamera karşısına geçtiği 8 bölümlük ilk yerli vampir dizisinin çekimleri geçen ay tamamlandı. Kerem Bürsin'in de yapım ortağı olduğu "Yaşamayanlar" dizisinin merakla beklenen yayın tarihinin eylül ayını bulacağı açıklandı.



İnternet dizisinin çekimlerinin bitmesinin ardından herkes Elçin Sangu'nun geçen yıl anlaştığı Kanal D'nin bir dizisinde oynamasını bekliyordu. Ancak güzel oyuncunun NTC Medya'nın atv için çekeceği iddialı polisiye dizi "Can Kırıkları"yla prensipte anlaştığı ortaya çıktı.



Bu bilgi ortaya çıkınca ise henüz sözleşme imzalamayan Elçin Sangu, "Yapacağımız işlerle ilgili gelişmeleri ben veya sevgili ajansım Gaye Sökmen  duyurmadığı sürece şimdilik gerçeklik payı yoktur" şeklinde bir tweet paylaştı. Bu ilginç gelişmenin üzerine Elçin Sangu'nun yeni ekran yüzleri olduğunu ilan eden atv, kurumsal adreslerinden paylaştığı haberi kaldırdı.



Yayın tarihi krizi



Elçin Sangu'yla sözleşme imzalamak için görüşmeler devam ederken bir yandan da "Can Kırıkları"nda hayat vereceği polis Leyla'nın flashback sahneleri için genç bir oyuncu bile aranmaya başlandı. Ancak taraflar arasında son aşamada tarih konusunda anlaşmazlık çıktığı öğrenildi. İddiaya göre Elçin Sangu hem "Can Kırıkları", hem de blutv'de seyirciyle buluşacak "Yaşamayanlar" adlı internet dizisinin eylül ayında aynı anda yayında olmasını istemedi ve bu nedenle "Can Kırıkları"nın biraz daha geç başlamasını talep etti.



Ancak atv'de eylül ayında yayına girecek şekilde hazırlık yapan yapım şirketinin ise ünlü oyuncunun bu talebini kabul etmediği öğrenildi. Bu son gelişme üzerine Elçin Sangu'nun menajeri Gaye Sökmen, twitter sayfasından "Prensipte anlaştığımız 'Can Kırıkları' isimli projeden, yapım şirketi ile oyuncumuz Elçin Sangu’nun takvimlerinin uyuşmaması sebebiyle üzülerek ayrılmış bulunuyoruz" açıklamasını yaptı.



Parayı geri verecek mi?



Öte yandan Kanal D ile anlaşmalı olan Elçin Sangu'nun atv'nin "Can Kırıkları" dizisi için hangi şartlarda görüştüğü ise tartışma konusu olmuştu. Sangu'nun geçen yıl Kanal D ile yaptığı sözleşmede kendisine kanaldan beğendiği bir dizi senaryosu önerilmezse aldığı ücreti (300 bin dolar) iade etmek zorunda olmadığı yönünde bir maddenin yer aldığı konuşuluyor. Şimdi ünlü oyuncunun yeni projesini hangi kanal ve yapımcıyla çekeceği merak konusu...



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin