Ekran yolculuğunu tamamladı

TV 8'de yayınlanan dizi veda ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Ekran yolculuğunu tamamladı

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda; Hazal Kaya, Aras Bulut İynemli, Ceyda Düvenci, Reha Özcan, Murat Aygen, Can Nergis gibi isimlerin yer aldığı Maral: En Güzel Hikayem dizisi final yapıyor.



Yapımcılığını Arzu Eğmir'in yaptığı ve yönetmen koltuğunda da Bahadır İnce'nin oturduğu dizi 4 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 17. bölümüyle bölümüyle ekranlara veda edecek.



Senaryosunu da Gökhan Horzum'un yazdığı dizinin final bölümü özeti şöyle:



Maral'ın peşindeki gizemli kadın, Maral'a Yiğit'le ilgili çok önemli bir sır verir. Maral, Yiğit'e güvenmemesi gerektiğini söyleyen bu kadını Sarp'ın ayarladığını düşünmeye başlar. Sarp'a bir daha karşısına çıkmamasını söyler. Her şeyden habersiz olan Sarp ise işin ardındaki gerçeği öğrenince dehşete düşer. Yiğit, Maral'ın sandığı gibi biri değildir ve Maral tehlikededir.



Halis başına gelenlerin ardında Sarp'ın olduğunu öğrenir. Şimdi hesap sorma sırası Beyefendi’dedir. Sarp'ı hiç de tekin olmayan bu adamlara ihbar eder. Sarp, Maral'ı Yiğit tehlikesinden kurtarmaya çalışırken, Beyefendi tehdidiyle karşı karşıya kalacaktır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin