Ediz Hafızoğlu ve Elif Çağlar’dan ‘Doğru’ şarkı!

Ünlü davulcu ve müzisyen Ediz Hafızoğlu’nun yeni albümü 13’ün ikinci teklisi ‘Doğru’ tüm dijital mecralarda yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Ediz Hafızoğlu ve Elif Çağlar’dan ‘Doğru’ şarkı!

Cazdan rock’n roll'a, metalden deneysel müzik ve Balkan müziğine, birbirinden farklı tarzlarda çalışan birçok müzisyene eşlik eden, yerli caz sahnesinin en başarılı davulcu ve müzisyenlerinden Ediz Hafızoğlu’nun çok yakında çıkacak solo albümü 13’ün ikinci teklisi ‘Doğru’ tüm dijital mecralarda yayınlandı.



Sözlerini ve vokal melodisini Elif Çağlar’ın yazdığı, müziğini ve aranjmanını Ediz Hafızoğlu’nun yaptığı şarkı, birlikte birçok yeni müzikler üreten ve sahne paylaşan ikilinin bugüne kadar yaptıkları en başarılı projelerden biri! 13’ün müzikal dünyasına dair bize bir çok ipucu da veren şarkının vokalinde Elif Çağlar’ı dinlerken, davulları çalan Ediz Hafızoğlu’na, trompette Barış Doğukan Yazıcı, tenor saksafonda Engin Recepoğulları, alto saksafonda Serhan Erkol, tuşlu çalgılarda Ercüment Orkut, gitarda Cem Tuncer ve bas gitarda Orhan Deniz eşlik ediyor. Mix ve mastering’i Erim Arkman’ın yaptığı şarkının tekli kapağının çizimini Burcu Ürgüt, tasarımını ise Yiğit Gürevin yaptı.



Geçtiğimiz ay yayınlanan ve pek çok dijital platformda en çok dinlenen şarkılar listesinden düşmeyen, Birsen Tezer’in seslendirdiği “Kül” adlı single’la merakları iyice artıran 13, çok yakında Kabak & Lin etiketiyle dijital platformlarda olacak.



“13 rakamının gücünü ve değişimi temsil ediyor”



Vokallerde Birsen Tezer, Ece Ünsal, Elif Çağlar Muslu, Jülide Özçelik ve Ülkü Aybala Sunat’ın eşlik ettiği ve 13 parçadan oluşan 13, Ediz Hafızoğlu’nun ikinci solo albümü olacak. Ediz Hafızoğlu’nun “İnsanların hayatlarında bir anda nelerin değişebileceğini, bu değişime açık olmaları gerektiğini vurgulamakla birlikte; hayatın aslında sadece şu an'dan ibaret olduğunu hatırlatan ve bizi bu an'da tutmaya çalışan bir albüm” sözleriyle tanımladığı 13, 13 rakamının gücünü ve değişimi temsil ediyor ve dinleyenleri karanlıktan aydınlığa, iç karmaşasından düzene doğru akan hislerle dolu bir yolculuğa davet ediyor.



 



 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin