Eda Taşpınar yumuşatıcı markasının reklam yüzü oldu

Ünlü isim reklam kampanyasında yer alacak.

Google Haberlere Abone ol
Eda Taşpınar yumuşatıcı markasının reklam yüzü oldu

Bingo, konsantre yumuşatıcı kategorisinde hayata geçirdiği yeni ve premium ürün ailesi “İmza Serisi” ile Türkiye’de bir ilke imzasını atıyor. Bingo, İmza Serisi’ne özel, dünyaca ünlü Fransız parfümörlerle güçlerini birleştirdi.



Yumuşatıcı serisinin reklam yüzü ise Eda Taşpınar oldu.



Bingo Soft İmza Serisi’nin lansmanı için gazetecilerle dün bir araya gelen Bingo ekibi, Fransız Kozmetik Parfüm Geliştirme Direktörü David Beilvert ve kampanyanın reklam yüzü Eda Taşpınar ile İmza Serisi’ne dair tüm detayları gazetecilerle paylaştı.



Basın lansmanında ilk olarak söz alan Hayat Kimya Ev Bakım Kategorisi Global Pazarlama Direktörü Gülhan Eğilmez, “Konsantre Yumuşatıcı kategorisinde yine öyle bir ilki gerçekleştirelim ve yenilik yapalım istedik ki, altına tıpkı bu ürünlerdeki gibi imzamızı atalım. İsteğimiz, görüntüsüyle hipnotize eden, kokusuyla tılsım etkisi yaratan ve kullananların vazgeçemeyecekleri adeta tutkunu olacakları bir ürün olması idi.” diyerek iddiasını ortaya koydu.



Gülhan Eğilmez, “İlkleri yapan Bingo olarak, yine farklı bir yol izledik ve ev bakımı ürünlerinde, kokudaki iddiamızı belli etmek için dünyaca ünlü kozmetik parfümlerini üreten şirketlerin kapısını çaldık. İşte tam da bu noktada, bu çok özel parfümleri tasarlayan David Beilvert ve ekibi ile yollarımız kesişti. İsteklerimiz doğrultusunda, heyecanımızı ve hayallerimizi onlarla paylaştık. Onlar da bizim enerjimizden öyle etkilenmiş olmalı ki bu özel seriyi ortaya çıkardılar” dedi.



David Beilvert, Bingo Soft İmza Serisi’ne dair şunları söyledi: “Bingo ile bu ilk çalışmamız değil, İmza Serisi ile Türkiye’de yine bir ilkin altına imzamızı atacağız. Bingo, herkesin izlediği yoldan farklı olarak sadece güzel kokan bir yumuşatıcı değil, özellikle kadınların algısında, vazgeçemediği ancak kullanmaya da kıyamadığı parfümü ile eş değer bir ürün tasarlamak istiyordu. İşte bu yüzden ben ve ekibim, Paris’te, Bingo ekibi ile gece gündüz çalıştık ve sadece kozmetik parfümlerde kullanılan özleri keşfettik. İmza Serisi’ndeki ürünler kalıcılığı, hipnotize eden kokusu ve gerçek parfüm etkisiyle büyüleyici oldu. Umarım, sizler de bizim gibi düşünür ve İmza Serisi’ni kullanırken adeta hipnotize olursunuz” dedi.



Kampanyanın reklam yüzü Eda Taşpınar ise, “Tenime parfüm sürmediğimi duyan Bingo ekibi, bu kampanyayla ilgili beni, dünyaca ünlü Fransız parfümörlerin imzasını taşıyan Tutku, Tılsım ve Hipnoz ile tanıştırdı. Tüm dünyada kadınların kullandığı trendsetter parfümlerden farksız kokan İmza Serisi ile birlikteliğim böyle oldu. Bu serinin parfüm özleri beni öylesine hipnotize etti ki, artık kıyafetlerime imzasını atan gerçek parfüm etkisi sayesinde parfümü giyebiliyorum. İçime sinen bu çok keyifli kampanya ve iş birliği için Bingo ekibine çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.


Etiketler eda taşpınar bingo
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin