Ecem Uzgör eleştirilere canlı yayında yanıt verdi

Genç model, sosyal medyada kendisiyle ilgili yapılan ağır eleştirilere Renkli Sayfalar programında yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ecem Uzgör eleştirilere canlı yayında yanıt verdi

Almanya'nın Bremen kentinde katıldığı modellik yarışmasında Türkiye'yi temsil eden ancak herhangi bir dereceye giremeyen Ecem Uzgör 'çirkin' yorumlara maruz kalmıştı. Genç model, kendisiyle ilgili yapılan ağır eleştirilere Renkli Sayfalar programında yanıt verdi.



Ecem Uzgör eleştirilere canlı yayında yanıt verdi25 yaşındaki genç model, "Sosyal medyada benim adıma hesaplar açıldı. Ve bu hesaplardan benim adıma yazılan 'sağ parmağımı öptürmeyeceğim insanlar' tarzında yazılar yazılması beni rahatsız etti" dedi.



Yarışmaya katıldığı için pişman olmadığını söyleyen Uzgör, "Dört yıldır Londra'da modellik yapıyorum, emeğimle girdim ve seçildiğim için çok şanslıyım. Yapılan yorumlara daha çok güldüm, bence komik yorumlar" şeklinde konuştu.Yarışmanın çok daha önce konuşulacağını düşündüğünü söyleyen model, "Daha sonra konuşulmaya başlandı, bence forumlarda konuşulduktan sonra böyle oldu" dedi.



Sosyal medya kullanıcılarının kendisini Nicolas Cage'e benzetmesine şöyle yanıt verdi:



"Açıkçası ben gurur duyuyorum. Önemli bir aktör sonuçta. Ben bu kadar benzetildiğimi bilmiyordum. Gerçekten göz ve kaşın benzediğini düşünüyorum."İngiliz erkek arkadaşının bu eleştirilere fazla tepki vermediğini söyleyen Uzgör, "O da gitarist, aynı grupta çalıyoruz. Daha fazla insana ulaşma şansımız oldu. Tahminim eğer Türk olsaydı daha fazla tepki verirdi" dedi.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin