Ecem Balcı cinayetinde flaş gelişme!

Süleyman Kara, adliyeye sevk edilmişti.

Google Haberlere Abone ol
Ecem Balcı cinayetinde flaş gelişme!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, 17 yaşındaki Ecem Balcı’nın öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, adliyeye sevk edilen Süleyman Kara, ’çocuğu kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.



Gölcük’te, Ecem Balcı, 5 Ocak günü ortadan kaybolurken, kızını her yerde arayan ve bulamayınca bunalıma giren annesi Esra Ercömert, 14 Ocak’ta gittiği Kandıra’nın Kaltalkayası mevkisindeki kayalıklardan denize atlayarak hayatına son verdi.



Ercömert’in 2 gün sonra cansız bendeni, denizde bulunarak toprağa verildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ecem’i bulmak için özel ekip kurdu. Ecem’i bulmak için soruşturmayı derinleştiren polis, şüpheli Süleyman Kara’yı cezaevinden çıkararak sorgularken yakınlarını da gözaltına alıp emniyete getirdi.



Yapılan sorgulamalar sonucu Ecem Balcı’nın öldürüldüğü tespit edildi. Ecem’in öldürüldükten sonra Gölcük’te ormanlık alana gömüldüğü belirlendi. Süleyman Kara’nın ifadesi doğrultusunda, geçen cuma günü, Ecem’in cesedi ormanlık alanda gömüldüğü yerden çıkarıldı. Ecem Balcı’nın cenazesi, otopsinin ardından Sakarya’nın Hendek ilçesinde toprağa verildi.



Ecem Balcı’nın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Süleyman Kara ve diğer şüphelilerin bugün Gölcük Adliyesi’ne sevk edildiği bildirildi. Süleyman Kara, ’çocuğu kasten öldürme’ suçundan tutuklanırken, diğer şüpheliler ’suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme’ suçundan adli kontrolle serbest bırakıldı.



Ecem Balcı cinayetinde flaş gelişme!



Taç verme bahanesiyle mi kandırdı?



Ecem'i, kaybolmasına dayanamayarak intihar eden annesi Esra Ercömert'in eski erkek arkadaşı Süleyman Kara'nın öldürüp ormanlık alana gömdüğü iddia ediliyor.



Anne Esra Ercömert rahim kanseri, 17 yaşındaki kızı Ecem ise göğüs kanseriyle mücadele ediyordu. Ecem, geçen yılın son günlerinde ameliyat oldu. 5 Ocak günü evden ayrıldı ve bir daha da geri dönmedi. Genç kız 5 Ocak'ta erkek arkadaşına gönderdiği mesajda Süleyman Kara ile buluşacağını bildirdi. Ecem, erkek arkadaşına Kara'nın define bulduğunu ve gelip kendisini aldığını anlatmıştı. İddialara göre Süleyman Kara, Ecem'i "Mezarda tarihi bir taç buldum. Sana vereceğim" diye kandırmıştı.



Ecem'in göğüs kanserinin ardından protez göğüs için para biriktirdiği, Süleyman Kara'nın define bulduğunu söylemesinin ardından sevindiği söylenmişti.



Olayı soruşturan özel ekip, Süleyman Kara'nın yakınlarını çapraz sorguya aldı ve şüpheliler sonunda genç kızı Kara'nın öldürdüğünü itiraf etti.



Cinayeti itiraf eden Kara, Ecem'i gömdüğü yeri gösterdi. Ayvazpınar köyü yakınlarında yapılan kazıda Ecem'in cansız bedeni bulundu. Üzerinde iç çamaşırları olan ve kıyafetleri bulunamayan Ecem'in, dövüldüğü, yüzünde ve boynunda morluklar olduğu saptandı. (Hürriyet)



Ecem Balcı cinayetinde flaş gelişme! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin