Ece Vahapoğlu Mikonos'ta spor yaptırdı!

Wellness eğitmeni Ece Vahapoğlu,kendi hazırladığı 21 dakikalık fitness programı "fit21 workout"u Mikonos'ta tanıttı.

Google Haberlere Abone ol
Ece Vahapoğlu Mikonos'ta spor yaptırdı!

Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı HİS Federasyonu tarafından tek sertifikalı ünlü wellness eğitmeni Ece Vahapoğlu, dünya jetsetinin yaz tatil rotası Mykonos’un beş yıldızlı oteli Branco Hotel’de, kendi yarattığı ve yirmibir dakika da fit kalmayı sağlayan yeni fit21 workout’un tanıtımı için bir hafta boyunca yabancı otel misafirleriyle buluştu...

 

Başarılı eğitim ve sunuculuk hayatını spor ile birleştiren ve Spor Bakanlığı’ndan Wellness Eğitmeni sertifikası sahibi, sağlık ve spor konusunda tek sertifikalı ünlü, eğitmen ve atlet Ece Vahapoğlu, tüm deneyimlerini “fit21” adını verdiği spor markasında birleştiriyor. Fit21 koleksiyonunun ardından şimdi de 21 dakikalık fit kalmayı sağlayan özel fitness programını sunuyor.

 

fit21 Workout; sadece 21 dakikada, 21 hareketle, hiçbir malzeme kullanmadan vücut ağırlığıyla yapılan, tüm kasları çalıştıran, müzik eşliğinde eğlenceli ve etkili bir grup fitness dersi. Sahnede, plajda, çimde her yerde yapılabilen, vücudun esneklik, dayanıklılık ve kuvvet kazandığı müthiş bir workout koreografisi!

 

Ece Vahapoğlu, vücudun tüm kaslarını çalıştıran ve fit kalmanızı sağlayan fitness seansıyla yeni sezonda günde yirmibir dakikada markalara, otellere, şirketlere özel fitness eğitimleriyle kendi motivasyonel fit21 yaşamından bir parça ile dahil olmayı hedefliyor.

 

İlk tanıtımını Yunanistan’ın Mykonos adasında yapan ünlü sunucu, wellness eğitmeni “Yurtdışından aldığım her türlü davette öncelikle ülkemi temsil ettiğim için çok gurur duyuyorum. Bir hafta boyunca farklı ülkelerden ve vücut tiplerindeki kişilerle programımı deneyimlemek de, yeni fit21 workout için çok iyi bir başlangıç olacak” diyerek heyecanlı ve gururlu olduğunun altını çizdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin