'Dünyanın En Güzel Kokusu' filminde yıldızları buluşturan gala!

“Dünyanın En Güzel Kokusu” filminin galası gerçekleşti!

Google Haberlere Abone ol
'Dünyanın En Güzel Kokusu' filminde yıldızları buluşturan gala!

Dünyanın En Güzel Kokusu”, 10 Şubat Çarşamba akşamı Kanyon Cinemaximum’da gerçekleşen galasında; televizyon, sinema, tiyatro ve müzik dünyasından birçok ünlü ismi bir araya getirdi. 



Başrol oyuncuları Tuba Ünsal ve Rıza Kocaoğlu’nun yanı sıra Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Belçim Bilgin, Erkan Petekkaya, Berrak Tüzünataç, Kenan Doğulu, Burak Kut, Kaan Urgancıoğlu, Mehmet Erdem, Erdil Yaşaroğlu, Begüm Kütük, Akasya Aslı Türkmen, Atilla Özdemiroğlu, Hakan Eren, Ömer Faruk Sorak, İpek Sorak, Başak Sayan, Gonca Vuslateri, Nevra Serezli, Cengiz Bozkurt, Menderes Samancılar, Cansen Yeni, Caner Karamukluoğlu, Başak Parlak, Emrah Kaman, Esra Erol, Esra İnal, Fotoş Seymen, Gülhan Tekin, Günseli Kato, Gözde Kocaoğlu, Açelya Akkoyun, Melek Şahin, Necmi Yapıcı, Mert Tünay, Merve Sevi, Metin Keçeci, Nasuh Mahruki, Turabi Çamkıran, Zeynep Gülmez gibi isimlerin katıldığı galada film, davetlileri derinden etkiledi. 

'Dünyanın En Güzel Kokusu' filminde yıldızları buluşturan gala!Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin, Böcek Film ile birlikte ortak yapımcılığını üstlendiği “Dünyanın En Güzel Kokusu”; arkadaşlıkla başlayıp, çocuk özlemiyle aşkın bambaşka bir haline dönüşen bir hikayeyi beyazperdeye taşıyor. Aşkın bazen, fark edemeyeceğimiz kadar yakınımızda olduğunu anlatan film; arkadaşlığın aşka dönüşüp dönüşemeyeceğini sorguluyor, sorduğu tüm soruların cevabını yine kendi hikayesi içinde veriyor.



Uğur Yağcıoğlu’nun yazıp yönettiği, başrollerini Tuba Ünsal ve Rıza Kocaoğlu paylaştığı “Dünyanın En Güzel Kokusu”nda aynı zamanda; Burak Altay, Esra Ruşan, Nezih Tuncay, Feriha Eyüpoğlu, Açelya Akkoyun gibi güçlü oyuncular rol alıyor. Sevilen ve başarılı müzisyen Mert Tünay’ın müziklerine imza attığı filmin süpervizörlüğünü ise, çok izlenen filmlerin yönetmeni Ömer Faruk Sorak üstleniyor.



“Paramparça”, “Kördüğüm” gibi dizilere imza atan yapım şirketi Endemol Shine Türkiye ve “G.O.R.A.”, “Sınav”, “Aşk Tesadüfleri Sever”, “8 Saniye” gibi yapımlara imza atan Böcek Film’in ilk ortak yapımı olan “Dünyanın En Güzel Kokusu”; 12 Şubat 2016’da sinemalarda!



"'Dünyanın En Güzel Kokusu' filminde yıldızları buluşturan gala!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin