Dünyaca ünlü format şirketi, Türkiye'de hangi yapım şirketiyle anlaştı?

Format şirketi Armoza, 'The Final Four'u o yapım şirketiyle Türkiye'ye getiriyor...

Google Haberlere Abone ol
Dünyaca ünlü format şirketi, Türkiye'de hangi yapım şirketiyle anlaştı?

Los Angeles kökenli yapım şirketi Karga Seven Pictures, Türk televizyonları için dizi ve format hazırlamak üzere sektöre bu yıl hızlı bir giriş yaptı. Karga Seven Pictures, FOX ekranlarında yayın hayatına başlayan “Kayıtdışı” adlı dizi projesinin ardından, yakında yepyeni bir program ile ekranların renklenmesini sağlayacak.



DÜNYA EKRANLARINDA



Dünyaca ünlü format şirketi Armoza; yarışmacılarına ilk günden şöhret ve lüks dolu bir hayat sunan program “The Final Four” için Türkiye’den Karga Seven Pictures ile anlaştı. Türkiye, bu formatı satın alan 8. ülke oldu.



Geçtiğimiz aylarda Cannes’da düzenlenen MIPTV fuarında sunumu gerçekleştirilen ve hemen ardından Amerika’da FOX, Rusya’da ise CTC ile anlaşan Armoza, Türkiye’de formatın yerel uygulamasını Karga Seven Pictures’a teslim etti. Kanal görüşmeleri devam eden “The Final Four” un 2018’de yayında olması hedefleniyor.



HEM YETENEK HEM POPÜLARİTE YARIŞMASI



The Final Four, sezon açılışını süperstar kalitesinde 4 finalist ile yapacak. Üç kişilik iddialı bir müzik jürisi tarafından yarışma ekrana gelmeden önce seçilecek olan bu finalistler, VIP standardında bir yaşama başlayacak ve yerlerini almak isteyen umut dolu yarışmacılara karşı koltuk mücadelesi verecekler. Her bölümde finalistlerden birinin yerini çalıp son 4 finalist arasına girmeye çalışacak olan yarışmacıların sadece sesleri değil kişilikleri de bu yarışmada büyük rol oynayacak.



ONLARA SUNULAN HAYATLARI HAZMEDEBİLECEKLER Mİ?



Prime time’da eğlence dozu yüksek müzikal bir program izlerken, gündüz kuşağındaysa finalistlerin yeni hayatlarına uyum sağlama süreçleri ve ego savaşlarıyla dolu bir reality show izleyeceğiz. Yarışmacılar, bu çatışmalar içinde kendilerini doğru ifade edip, izleyenlerin kalbini kazanmaya ve koltuklarını korumaya çalışacaklar.



TÜRKİYE’NİN YENİ SÜPER STARLARI GELİYOR



“The Final Four” için yarışmacı ve jüri arayışına başlayan Karga Seven Pictures Genel Müdürü Özer Sata “Global potansiyeli olan bu yarışma için çalışmalara başladık, hedefimiz 2018 yılında en doğru zamanda ekranlara taşımak. Bizim için en eğlenceli olan kısım yetenekleri ve renkli kişilikleri ile ekranlara çıkaracağımız finalistleri ve bu yarışmaya yön verecek jüri üyelerimizi bulmak. Kanal görüşmelerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Armoza ile çalışmaktan ve yeni süper starları Türkiye sahnesine çıkaracak olmaktan dolayı çok heyecanlıyız.” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin