Dünyaca ünlü doktordan İstanbul'da ebeveynlere özel atölye

Prof. Dr. Byron Norton, ebeveynlere özel bir atölye düzenleyecek.

Google Haberlere Abone ol
Dünyaca ünlü doktordan İstanbul'da ebeveynlere özel atölye

Deneyimsel Oyun Terapisi modelinin kurucusu ve uygulayıcısı dünyaca ünlü Prof. Dr. Byron Norton 1 Ekim Salı günü İstanbul’da ebeveynlere özel bir atölye düzenleyecek.



Psikoloji İstanbul’un davetlisi olarak 2008 yılından bu yana İstanbul’da çeşitli organizasyonlara katılan Norton, Taksim Elit World Otel’de gerçekleşecek atölyede, 'Çocuklarla nasıl oynanır?', 'Çocuklar için oyunun ve oyuncakların anlamları nelerdir?', 'Oyun anne, baba ve çocuk arasındaki ilişkiyi nasıl güçlendirir?', 'Çocuklar oyun aracılığı ile korku, kıskançlık, öfke ve hayal kırıklığı duygularını nasıl atlatırlar?' gibi konularda eğitim verecek.



'Çocuklara Oyun Terapisi ile Ulaşma' adlı kitabının da yazarı olan Norton, 40 yılda 40 bini aşkın çocuğu, oyun ve oyuncaklar aracılığı ile kendilerini ifade etme, güçlenme ve iyileşme süreçlerinde tedavi etti. ABD de ve pek çok ülkede  çocuklarla terapide birinci sırada önerilen Deneyimsel Oyun Terapisi hakkında tüm detayları Dr. Byron Norton ve eşi Carol Norton sınırlı sayıda ebeveyne özel olarak gerçekleştirecekleri atölyede 1 Ekim Salı günü saat 19.00'da, Taksim Elit World Otel’de İstanbullu anne babalar ile paylaşacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin