Dünya SÖZ'ü konuşuyor!

Dünyaca ünlü televizyon dünyası trendleri takip ve analiz sitesi açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Dünya SÖZ'ü konuşuyor!

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ,’ sosyal medyada dünyanın en çok konuştuğu yapımlar arasına girdi.



Dünya Sıralamasında 5 Numara



Dünyaca ünlü televizyon dünyası trendleri takip ve analiz sitesi The Wit’in yaptığı, tüm dünyada en çok izlenen ve sevilen yeni yapımlar listesinde ‘SÖZ’ dizisi 5. sırada yer aldı.



Tüm dünyadaki twitter ve facebook kullanıcılarının dizi yayın tarihlerinde yaptıkları paylaşımlardan elde edilen verilere göre oluşturulan listede, Nisan 2017’de 35 bin hashtag ve yorumla ‘SÖZ’ dizisi dünya sıralamasında 5. oldu. Diziye olan sosyal medyadaki bu ilginin analizinde, kullanıcıların çoğunlukla “muhteşem prodüksiyon kalitesi,” “iyi yazılmış” ve “görkemli” gibi anahtar kelimeler kullandığı belirlendi.



Dünyaca Ünlü Yapımlar İle Aynı Listede



Prison Break, A Força do Querer, The Voice Teens, The Immortal Life of Henrietta Lacks gibi dünyaca ünlü yapımların yer aldığı listede  ‘SÖZ’ dizisi ‘Özel yetenekli bir grup askerin ülkelerine yönelik terör saldırılarıyla verdikleri mücadeleyi konu alan bir aksiyon dizisi’ olarak adlandırıldı.



Türkiye’de ilk kez Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçirilen ‘SÖZ’ dizisi, heyecan ve merakla beklenen bölümleriyle her Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında.



Dünya SÖZ'ü konuşuyor!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin