Dünya Söz'ü konuştu!

Star TV'nin dizisi ‘SÖZ,’ dün gece ekrana gelen 13. bölümüyle, raytinglerde ve sosyal medya da zirveyi elden bırakmadı.

Google Haberlere Abone ol
Dünya Söz'ü konuştu!

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ,’ dün gece ekrana gelen 13. bölümüyle, raytinglerde ve sosyal medya da zirveyi elden bırakmadı.  



Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı ve senaryosu Ethem Özışık’a ait olan SÖZ, Tüm Kişiler kategorisinde 8,36 izlenme oranı %24,03izlenme payı, AB kategorisinde 6,83 izlenme oranı, ,18 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde 7,26 izlenme oranı %20,11 izlenme payı alarak dün gecenin en çok izlenen yapımı oldu.



Dünya 'SÖZ'ü Konuştu



Yeni sezona güçlü bir giriş yapan ve temponun son sahneye kadar düşmediği 'SÖZ', hem ekran başında hem de sosyal medyada seyirciden tam not aldı. #YeniSezondaSöz hastang’i ile ekrana gelen ‘SÖZ’ dizisi  sosyal medya platformu Twitter’ın Trend Topics (TT) listesinde zirveyi elden bırakmazken, dünya gündeminde ise uzun süre üst sıralarda yerini korudu.



Tim, geri döndü!



Görevden alındıktan sonra sivil hayata dönen Tim’in günleri askerlik özlemiyle geçmektedir. Terör saldırıları ise hala devam etmekte, gelen acı haberler ülkeyi yasa boğmaktadır. İnzivaya çekilmiş olan Yavuz, Çolak’ın avukatından gelen bir haberle harekete geçer. Tim’in de Yavuz’a katılmasıyla birlikte kendilerini büyük bir terör eyleminin ortasında bulurlar. Bu eylemin sonucunda ise onları büyük bir sürpriz beklemektedir.



Yapımcılığını TIMS&B’nin , üstlendiği “Söz” her Pazartesi 20.00’de Star’da.


Etiketler söz star tv
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin