Dünya Güzellerim'in finalinde mayolu Bülent Ersoy sürprizi

"Dünya Güzellerim" programı önümüzdeki hafta final yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
Dünya Güzellerim'in finalinde mayolu Bülent Ersoy sürprizi

Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy'un buluştuğu "Dünya Güzellerim" programı önümüzdeki hafta final yapıyor.



Mustafa Kotan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Bloom Medya'nın ise yapımcılığını üstlendiği program, daha çekimleri başlamadan olay yaratmıştı. Bülent Ersoy, meslektaşı Safiye Soyman'ın programla ilgili açıklamasına kızmış, "Onlar vagon, ben ise lokomotifim" diyerek projede yer alıp almayacağı konusunda kararsız olduğunu açıklamıştı. Sonunda programın yönetmeni ile yapımcısı iki sanatçının arasını buldu ve ekip çekimlerin yapıldığı Hindistan'a gidip 13 bölümün çekimlerini tamamlayıp döndü.



Yaz başında seyirciyle buluşan  "Dünya Güzellerim", aylardır polemikleri ve renkli görüntüleriyle gündemden düşmüyor. Çok konuşulan, çok tartışılan program, olay yaratacak bir finalle 20 Eylül'de ekrana veda edecek. Geçen çarşamba yayınlanan 12. bölümün finalinde denize girerken kısa bir görüntüsü ekrana gelen Bülent Ersoy, program için yıllar sonra mayoyla görüntü verdi. "Dünya Güzellerim"in en genç ismi Burcu Esmersoy'un mayolu görüntüleri de geçen bölümde yayınlanmış ve güzel sunucu mankenleri aratmayan düzgün fiziğiyle büyük ilgi görmüştü.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin