Dünya Güzellerim'in AB’deki yükselişinin nedeni Faik Öztürk mü?

MedyaTava editörü Ömer Üst, reytingleri masaya yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
Dünya Güzellerim'in AB’deki yükselişinin nedeni Faik Öztürk mü?

No: 309’a tatil yok!



FOX’un sevilen dizisi No: 309, henüz sezon finali yapmadı. Kanal, yaz dönemine özel yeni bir dizi yapmaktansa, reyting garantisi olduğunu düşündüğü dizisiyle devam kararında başarılı bir sonuç elde etti. No: 309, rakiplerinin sezon finali ve final yaptığı dönemde tatil yapmayarak tüm kategorilerde zirvede kalmayı başardı. Hatta, Total kategorisinde 4’ün altına düşen reytinglerini 5’in üzerine çıkarmayı da başardı.



AB’deki yükselişin nedeni Faik Öztürk mü?



Dünya Güzellerim, ilk bölümünde isteneni veremese de, daha sonra reyting listelerinde yükselmeyi başardı. 21 Haziran’da ilk bölümü yayınlanan program Total’de 2.13 reytingle 23, AB’de ise 2.28 reyting oranıyla 14. olmuştu. Faik Öztürk’ün de dahil olduğu ikinci bölümde Total’de 2.43 reyting oranıyla 4, AB’de ise 3.07 reyting oranıyla 2. olmuştu. Dün akşam yayınlanan bölüm de Total’de 2.44 reytingle 5, AB’de de 2.23 reyting oranıyla 3 sırada yer aldı.



Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı Faik Öztürk’ün dahil olmasıyla birlikte, reytinglerin de yükselmesinin tesadüf olduğunu söyleyemeyiz. Soyman ve Faik Öztürk’ün ekranda değişik bir enerjisi var. Dolayısıyla, Safiye-Faik ikilisinin Dünya Güzellerim’i de olumlu yönde etkilediğini rahatça söyleyebiliriz.



O gıybetler gözümüze sokulmasaydı!



Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy’un Hindistan’a gidiyor olması, beklentileri yüksek tutmamıza neden oldu. Hiçbir şey yapmadan bu isimlerin Hindistan’ı gezmesi bile keyifli bir program izlememizi sağlardı. Gıybet olayı bu kadar göze sokulmasa, reyting oranları daha da yüksek gelebilirdi.



Faik Öztürk’ten yoga açılımı



Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı Faik Öztürk de programa giriş yapmıştı. Dün akşam yayınlanan bölümde Öztürk, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy’la birlikte yoga yaptı. Tayt üstü beyaz atletiyle yoga dünyasına yeni bir soluk getirmez ama programın en tartışılan, dikkat çeken bölümüydü o sahneler.



Ömer ÜST

omer@omerust.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin