Doktorların çaresiz kaldığı konuya, Ferhat Göçer nasıl müdahale ediyor?

Ferhat Göçer, albümün ilk klibini 'Sen Elimden Tut’a çekti.

Google Haberlere Abone ol
Doktorların çaresiz kaldığı konuya, Ferhat Göçer nasıl müdahale ediyor?

Ferhat Göçer’in 9. albümü 'Bu Kalp İçinde Teksin'in ilk klibi çekildi. Albümün en romantik şarkılarından biri olan ve kısa zamanda çiftlerin gözde şarkısı olmayı başaran 'Sen Elimden Tut' şarkısına çekilen klipte Göçer, fantastik bir karaktere hayat vererek hayranlarına sürpriz yaptı.



Dün yayına giren klipte sanatçı, insanların hayatının aşkını bulmasını sağlayan Aşk Tanrısı’nı canlandırıyor. Fantastik ve romantik tatta, kısa film etkisi yaratan klip için Göçer; "Çok keyifli bir hikayeye çok keyifli bir çektik. Bu klip, Sen Elimden Tut şarkımıza çok yakıştı. Bundan sonraki kliplerimde de hep bir hikayeye yer vereceğim” dedi.



Klipte, Ferhat Göçer’in attığı ok ile hayatının aşkıyla karşılaşan bir gencin hemen sonrasında onu kaybetmesiyle başından geçen olaylar,  kısa film tadında anlatılıyor.



Şarkının Söz ve Müzik Yazarı da Klipte Rol Aldı



Çekimleri İstanbul’da 24 saat süren bir çalışmayla tamamlanan klibin yönetmenliğini Ercan Şencan üstlenirken, Göçer’e kalabalık bir oyuncu kadrosu da eşlik etti. Sen Elimden Tut’un söz ve müziğinin sahibi Şebnem Şungur da klibin sürpriz oyuncusu olarak dikkat çekti.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin