DOĞAN TV HOLDİNG'DEN ULUSLARARASI MEDYA KONFERANSI

© MEDYATAVA-Doğan TV Holding televizyonun günümüzde içerik üretmede oynadığı kilit rolü vurgulayan geniş bakışlı bir vizyon toplantısı düzenliyor...

Google Haberlere Abone ol
DOĞAN TV HOLDİNG'DEN ULUSLARARASI MEDYA KONFERANSI

Doğan TV Holding, birçok ülkeden çok üst düzey medya yöneticisi ile Türk medya ve iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirecek DTVH Uluslararası Medya Konferansları başlatıyor. Bunların ilki Ocak 2013’de Doğan TV Center’da iki günlük bir etkinlik olarak organize ediliyor.


Bundan sonra da düzenli olarak her yılın ilk ayında yapılacak konferansa, TV dünyasının yerli ve yabancı önde gelen isimleri ile grup çalışanları davet edilecek. Toplantı genel olarak sektörü değerlendirme ve geleceğe bakış toplantısı olarak düzenlenecek.


Bu konferans için medya dünyasının tanınmış isimlerinden bir Uluslararası Danışma Kurulu oluşturulmakta. Davet edilenlerin arasında Paley Media Center Başkanı Pat Mitchell, WPP CEO’su Martin Sorell, Publicis Grubu Başkanı Maurice Levy, World Economic Forum Media ve Eğlence Endüstrileri Direktörü Christiana Falcone, BT sektörünün öncü isimlerinden Yossi Vardi, Time Warner Grubu Başkanı Jeffrey Bewkes ve kadın hakları savunucusu Cherie Blair gibi isimler de bulunuyor.


Konferansta “Görsel ve İşitsel Medya’nın Geleceği Forumu” başlığı altında medyanın farklı alanlarından önemli temsilciler, kendi alanları ile ilgili gelişmeleri ve öngörülerini aktaracaklar. Global medya kuruluşlarının üst düzey yöneticileri; habercilik, TV yayıncılığı, dijital yayıncılık, iletişim teknolojileri, reklam, film ve eğlence dünyası ile global medyanın hızla değişen dünyamızdaki geleceğini tartışacak.


Ayrıca grup motivasyonunu yükseltmek için Doğan TV bünyesindeki yaratıcı çalışmaların değerlendirildiği DTVH Yaratıcılık Ödülleri töreni de bu konferans sırasında yapılacak.


 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin