Doğan Grubu'nda üst düzey değişiklik!

Hangi isim görevi bıraktı, yerine kim getirildi?

Google Haberlere Abone ol
Doğan Grubu'nda üst düzey değişiklik!

Doğan Gazetecilik A.Ş'de üst düzey görev değişkliği yapıldı.



2000 yılından bu yana grupta İcra Kurulu Üyesi ve Mali İşler Grup Başkanı olarak görev yapan Bilen Böke, bugün itibariyle görevi bıraktı. Gruptan yapılan kurum içi duyuruda Böke'nin holding bünyesinde kalmaya devam edeceği belirtilirken, Böke'den boşalan koltuğa kimin geçeceği de belli oldu.



Doğan Gazetecilik A.Ş'nin yeni İcra Kurulu Üyesi ve Mali İşler Grup Başkanı (CFO), Cem Kölemenoğlu oldu.



Doğan Grubu'nda üst düzey değişiklik!



Cem Kölemenoğlu kimdir?



1970 doğumlu olan Kölemenoğlu, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olmuştur. İş hayatına BDO Denet Uluslararası Bağımsız Denetim şirketinde denetçi olarak başlamıştır. Doğan Grubu'na 1997 yılında Kıdemli İç Denetçi olarak katılan Kölemenoğlu, daha sonra Holding Mali İşler departmanlarında Bütçe, Mali Kontrol, IFRS Raporlama, Konsolidasyon, Risk Yönetimi, Nakit Performans, Proje Finansmanı, Finansman ve Fon Yönetimi konularında çeşitli seviyelerde görevler almıştır.



En son Doğan Holding Mali İşler Başkan Yardımcılığı ile birlikte Milpa A.Ş.’nin Genel Müdürlüğü görevini yürüten Kölemenoğlu bir çok grup şirketinin de Yönetim Kurullarında aktif görev almıştır. SMMM belgesine haiz olup iyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin