Doğan Grubu'nda üst düzey atama!

Doğan Dağıtım A.Ş'nin İcra Kurulu Başkanlığı'na o isim getirildi...

Google Haberlere Abone ol
Doğan Grubu'nda üst düzey atama!

Doğan Grubu'nda üst düzey atama gerçekleşti.



Doğan Dağıtım A.Ş. İcra Kurulu Başkanlığı görevine Kürşat Demircioğlu getirildi.



Doğan Grubu'nda üst düzey atama!



Atama haberi kurum içi yapılan bir duyuruyla çalışanlara böyle bildirildi:



"Sn. Kürşat Demircioğlu, 1 Şubat 2017 tarihi itibarı ile şirketlerimizden Doğan Dağıtım A.Ş. ye İcra Kurulu Başkanı olarak göreve atanmıştır.  Sn. Demircioğlu, aynı zamanda Doğan Dağıtım A.Ş., Suzuki A.Ş., Doğan Müzik Kitap Mağazacılık Pazarlama A.Ş., Doğan ve Egmont Yayıncılık ve Yapımcılık Ticaret A.Ş. ve Doğan Faktoring A.Ş. de Yönetim Kurullarındaki görevlerini de sürdürmeye devam edecektir.



1958 doğumlu Sn. Demircioğlu Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık bölümünden mezun olmuştur. Grubumuza 1 Nisan 1988 yılında katılmış ve sırasıyla Hürriyet Ofset Matbaacılık ve Gazetecilik A.Ş., Hürriyet A.Ş. de Muhasebe ve Mali İşler Yöneticiliği yapmış olup 2001 yılından Ekim 2016 yılına kadar Doğan Müzik Kitap Mağazacılık Pazarlama A.Ş. ye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak çalışmıştır.





Sn.Kürşat Demicioğlu’nun yeni görevini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.



2004 yılından bu yana Doğan Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü görevini yürütmekte olan Sn. Hakan Urhan 1 Şubat 2017 tarihinden itibaren Doğan Dağıtım A.Ş. Danışman ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak grubumuza değer katmaya devam edecektir. Sn. Urhan, 1988’de Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra kariyerine Unilever’de Satış ve Pazarlama’da yönetici olarak başlamış, sırasıyla Altınyıldız, Nuh Holding ve Ülker Grubunda üst düzey yönetici ve Ülker Grubuna bağlı Eksper Gıda Genel Müdürü olarak görev almıştır.



Sn. Hakan Urhan’a Doğan Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak bugüne kadar yapmış olduğu değerli katkılarından dolayı teşekkür ederim.



Saygılarımla,



 



Soner Gedik



CEO ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi



Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş "



 



 



 


Etiketler Doğan Grubu
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin