DOĞA SAVAŞÇCILARI, MEDYAYA ÖDÜL VERDİ

Doğa Savaşçıları Çevre Örgütü'nün, Anadolu Ajansı (AA) İstanbul Bölge Müdürlüğü'nün de aralarında bulunduğu bazı kurumlar ile kişilere layık gördüğü “Çevre Ödülleri”, törenle dağıtıldı.

Google Haberlere Abone ol
DOĞA SAVAŞÇCILARI, MEDYAYA ÖDÜL VERDİ

Törende, doğa ve çevrenin korunmasına hizmet eden kişi, kurum ya da kuruluşlara verilen “Doğa Savaşçıları Çevre Örgütü 2003 Yılı 10. Çevre Ödülleri” dağıtıldı. Ödül alan kişi ve kuruluşlar şunlar:

Zuhal-Osman Atasoy (Uzaklarda Belgeseli), Gülsün Bozkurt (Sultan Kayıkları), Demirer Holding (Rüzgar enerjisi yatırımları), Akua-Dem A.Ş. (Doğaya uygun orkinos çiftlikleri nedeniyle), İSO Çevre Şubesi (Çevre çalışmaları nedeniyle), Dursun Ali Çodur (İSKİ Genel Müdürü), Canan Aritman (CHP İzmir Milletvekili), çevreyle ilgili haber ve
çalışmaları ile Yüksel Aytuğ (Sabah Gazetesi), Levent Gürel (TRT),
Gürhan Savgı (Zaman Gazetesi), Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürlüğü, Mevlüt Yüksel (Star TV), Yıldız Yazıcıoğlu (Milliyet Gazetesi), Saffet Korkmaz (Hürriyet Gazetesi), Mine Şenocaklı (Vatan Gazetesi), Nevzat Atal-Sadık Güleç (Sabah Gazetesi), Arena (Kanal D) ve İlkgül Kaya (Müjde FM).

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin