Disney'den 23 Nisan sürprizleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Disney ile yine rengarenk.

Google Haberlere Abone ol
Disney'den 23 Nisan sürprizleri

Disney Türkiye, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı perakende ortakları ile iş birliğinde birbirinden eğlenceli atölyeler ve rengârenk aktivitelerin yanı sıra Disney Channel’da Disney-Pixar’dan Oyuncak Hikâyesi maratonu ile kutluyor.



Marvel Stüdyoları’ndan Avengers Endgame filminin vizyonundan itibaren seçili Armağan mağazalarından veya armaganoyuncak.com.tr internet adresinden Avengers ürünü alan herkese bir adet Avengers Bileklik; Hepsiburada.com üzerinden yapılan alışverişlerde ise kullanıcılara Avengers posterleri hediye edilecek.



Toyzz Shop Instagram hesabından Avengers Endgame etrafında düzenlenecek yarışma ile kazananlara Hasbro’dan sürpriz hediyeler verilecek. Mayıs ayında ise seçili Toyzz Shop mağazalarında çocuklara yönelik birbirinden eğlenceli mağaza içi aktiviteleri gerçekleştirilecek.



Penti mağazalarında yurt genelinde Disney’den Dumbo koleksiyonunun satışları devam ederken, 20-21 Nisan’da Capitol Alışveriş Merkezi’nde ise uçan fil Dumbo’dan ilhamla çocuklara özel atölyelerin yapıldığı eğlenceli bir etkinlik düzenlenecek.



Aile boyu eğlencenin adresi Disney Channel’da Disney-Pixar’dan Oyuncak Hikâyesi efsanesi Nisan ayı boyunca tüm filmleri ve kısa içerikleriyle Çocuk Bayramı kutlamalarına ortak olacak.



Nesiller boyu anlattığı hikâyeler, yarattığı karakterler ve yaşattığı deneyimlerle tüm ailenin birlikte paylaşabileceği, kalplere hitap eden eğlencenin adresi Disney, bu yıl da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı uydudan şifresiz yayınlanan Disney Channel üzerinden eğlenceli programları ve perakende ortaklarının gerçekleştireceği renkli aktiviteler ile kutlamaya hazırlanıyor.



Kutlamalar kapsamında, Marvel Stüdyoları'nın tüm dünyada büyük bir heyecanla beklenen ve ülkemizde 25 Nisan’da vizyona girecek yeni filmi Avengers Endgame ürünleri, seçkin perakende noktalarında her yaştan hayranının beğenisine sunulacak. Filmin vizyonundan itibaren seçili Armağan mağazalarından veya armaganoyuncak.com.tr internet adresinden Avengers ürünü alan herkese bir adet Avengers Bileklik hediye edilecek. Hepsiburada.com üzerinden yapılan alışverişlerde ise kullanıcılara Avengers posterleri hediye edilecek.



Aktiviteler bunlarla da bitmiyor. Toyzz Shop Instagram hesabından 20-24 Nisan tarihleri arasında 5 gün boyunca düzenlenecek Avengers Endgame yarışması ile Toyzz Shop Instagram hesabı takipçilerine Avengers Endgame ile ilgili sorular yöneltilecek. Sorulara doğru yanıt verenler arasından seçilecek birer kişiye Hasbro’dan sürpriz oyuncaklar hediye edilecek. Mayıs ayında ise seçili Toyzz Shop mağazalarında çocuklara yönelik birbirinden eğlenceli mağaza içi aktiviteleri gerçekleştirilecek.



Disney Türkiye, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, hesaplı alışverişin adresi A101’in yurt genelinde tüm mağazalarında düzenleyeceği Çocuk Şenliği’ne de ortak oluyor. Bu rengârenk alışveriş şenliği kapsamında Disney lisanslı Cars ve Frozen temalı Egem kinetik kum ürünleri, Ottonya markalı Frozen ve Prenses, Spider-Man ve Cars temalı kırtasiye ürünleri çocuklarla buluşacak.



Türkiye’nin lider çok kategorili iç giyim moda perakende markası Penti de bu yılki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 20-21 Nisan tarihlerinde Capitol Alışveriş Merkezi’nde çocuklar için çok özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Birbirinden eğlenceli atölyeler ve sürpriz hediyelerin yer alacağı etkinlik saat 13:00-18:00 arasında gerçekleşecek. Disney’in sevilen uçan fili Dumbo temalı eğlenceli ve yaratıcı çocuk atölyesinin de yer alacağı etkinliğin yanı sıra tüm Türkiye’deki Penti mağazalarında ve www.penti.com’da ziyaretçileri Dumbo’dan ilhamla tasarlanan birbirinden eğlenceli çocuk pijama, gecelik ve iç çamaşırları ürünleri bekliyor olacak.



Uyduda her zaman şifresiz yayınlanan, aile eğlencesinin adresi Disney Channel ise Nisan ayında yayınlayacağı rengârenk içeriklerinin yanı sıra Çocuk Bayramı özelinde Disney-Pixar’ın efsane yapımı Oyuncak Hikâyesi serisinin 3 filmini ay boyunca çocuklar ve ailelerle buluşturacak. Ayrıca 21 Haziran’da sinemalarda hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Oyuncak Hikâyesi 4 filminin öncesinde Oyuncak Hikâyesi serisinden kısa içerikler de Nisan ayı boyunca Disney Channel’da hafızaları tazeleyecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin