Disney + ilk günden 10 Milyon aboneye ulaştı!

The Walt Disney Company'nin merakla beklenen dijital platformu Disney +, piyasaya sunulur sunulmaz 10 milyon kişiye ulaştı.

Google Haberlere Abone ol
Disney + ilk günden 10 Milyon aboneye ulaştı!

Dünyanın en büyük eğlence şirketi, Star Wars, Marvel ve Pixar filmlerinin yanı sıra yaklaşık 400 çocuk filminin kütüphanesini içeren, şirketin en iyi filmleri ve TV şovları ile dolu bir ürünle popülerliği yakalayabileceğini düşünüyor.



Online tv pazarında son dönemde ciddi bir rekabet olduğunu söylemek mümkün. Netflix'in şu an için başı çektiği pazarda, Apple, Disney gibi yeni oyuncuların yanı sıra HBO gibi kanallar da oldukça dikkat çekiyor. Her ne kadar Netflix, global olarak ciddi bir kullanıcı sayısına sahip olsa da yayına alınan yeni platformlar dengeleri değiştirecek gibi duruyor.



Geçtiğimiz aylarda Apple, kendi online tv platformu Apple TV+'ı yayına almış ve bir anda gündem yaratmıştı. Şimdiyse Disney'in merakla beklenen platformu Disney+ aktif olarak kullanılabiliyor. Walt Disney Co., neredeyse asırlık bir eğlence devini streaming sektöründe bir lider haline getirme çabasıyla, Salı sabahının erken saatlerinde Disney+ platformunu başlattı.



Disney+'ın aylık fiyatı 7 dolar



Disney, Netflix, Amazon ve Apple da dahil olmak üzere önemli şirketlerle dolu bir pazara giriyor. Platformun gelecekte AT&T ve Comcast gibi rakipleri de olacak. Dünyanın en büyük eğlence şirketi, Star Wars, Marvel ve Pixar filmlerinin yanı sıra yaklaşık 400 çocuk filminin kütüphanesini içeren, şirketin en iyi filmleri ve TV şovları ile dolu bir ürünle popülerliği yakalayabileceğini düşünüyor. Ayda 7 dolar olarak fiyatlandırılan Disney+'ın, şirketin beş yıl içinde dünya çapında 90 milyon aboneyi çekebileceği bir bahis olduğunu söylemek de mümkün.



19 milyondan fazla Verizon müşterisi, Disney firmasıyla yaptığı anlaşma sayesinde hizmeti ilk yıl ücretsiz alabilecek. Bu arada, Disney fan club üyeleri, ayda 4 dolardan az bir ücretlendirmeyle üç yıllık bir abonelik için ön ödeme yaptılar.



Disney, ürünü mümkün olduğu kadar çok insanın erişimine açmak istiyor. Müşteriler şifrelerini aile başına en fazla 10 cihazda saklayabilecek ve aynı anda dört film veya dizi izleyebilecek. Marvel ve yeni edinilen National Geographic kanalı da dahil olmak üzere şirketin ana markalarının adını taşıyan beş ana bölümden oluşuyor.



Diziler tek seferde yayınlanmayacak



Disney+'ta diziler Netflix'teki gibi tek seferde değil, her hafta birer bölüm şeklinde yayınlanacak. Disney'in ürün içeriği ve pazarlaması başkanı Ricky Strauss'a göre, programlar Pasifik saat dilimine göre cuma günleri gece 12'de yayınlanacak.



Aboneler, 12,99 dolar karşılığında aboneler Disney+, ESPN+ ve Hulu'nun reklam destekli sürümünü içeren bir paket satın alabilecekler. Bu üç hizmet, bireysel olarak satın alındığında ayda 18 dolara mal oluyor. (webrazzi)



Disney + ilk günden 10 Milyon aboneye ulaştı



Disney +, 7 dolardan sunduğu aboneliğiyle lansmanı yapıldıktan hemen sonra abone sayısındaki inanılmaz patlamayla 10 milyon kişiyi aştı.



Disney + henüz Türkiye'de hizmete girmedi. 2020 yılı içerisinde Disney + Türkiye'deki kullanıcılar için de erişime açık hale gelecek.



Disney + nedir?



Disney +, Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic ve daha pek çok yerdeki filmler ve gösteriler için özel bir yayın platformu.



Walt Disney Company'nin Doğrudan Tüketici ve Uluslararası segmentinden, Disney + internete bağlı her cihazdan izlenebiliyor.



Disney+, Çeşitli orijinal uzun metrajlı filmler, belgeseller, canlı aksiyonlar ve animasyon dizileri ve kısa filmler içeren reklamsız bir program akışı sunuyor.



“The Mandalorian”, “High School Musical: The Musical: The Series”, “Jeff Goldblum'a Göre Dünya” ve “Encore!” ve “Lady and Tramp” ve “Noelle” filmlerini içeren içerikler oluşturuldu.



Disney'in inanılmaz sinema ve televizyon eğlence arşivine ve “The Simpsons” serisinin 30 sezonuna birden erişim mümkün.



The Walt Disney Studios tarafından 2019 ve sonrasında yayınlanan “Captain Marvel” “Avengers: Endgame, “Aladdin”, “Oyuncak Hikayesi 4”, “Aslan Kralı”, “Maleficent: Kötülüğün Metresi”, “Frozen 2” ve “Yıldız Savaşları: Skywalker'ın Yükselişi.” de seyirciye sunulan seçenekler arasında.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin