Diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı'dan flaş Turabi ve SMS açıklaması!

Survivor'a Turabi gerilimi damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı'dan flaş Turabi ve SMS açıklaması!

TV8'in fenomen yarışması Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümüne Turabi gerilimi damga vurdu. Kendi alanlarında parkurdaki mücadeleyi izleyen gönüllüler takımının arkasına gelen Turabi, Anıl'a omuz attığı omuzun ardından tartışmanın başlamasına neden oldu. Tartışmada, Anıl'ı savunan Hakan, Turabi'nin küfürlerine maruz kaldı. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Turabi'yi en başta uyardığını ancak Turabi'nin kendi kurallarını koymayı tercih ettiğini ifade ederek konuyla ilgili akşam bir karar verileceğini ifade etti.



Survivor 2018'in dün akşam yayınlanan bölümünde Turabi'ye verilen ceza damga vurdu. Survivor'un yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, yapım ekibinin aldığı karar doğrultusunda Turabi Çamkıran'ın agresif tavırları nedeniyle 5 maç oynamama cezası aldığını açıkladı. Karar sonrası söz hakkı verilen Turabi ise söz hakkını kullanmayarak sessiz kalmayı tercih etti.





Survivor 2018 büyük SMS sonuçları



Acun Ilıcalı Survivor'da bir ilke imza attıklarını belirterek, finale 2 ay kala son defa toplu bir SMS oylaması yapacaklarını ve artık her hafta elemeye kalan yarışmacıların bu toplu oylamanın sonuçlarına göre eleneceğini söylemişti. Bunun üzerine başlayan SMS oylaması  27 Nisan Cuma akşamı sonuçlandı. Hem gönüllüler hem de ünlüler takımından yarışmacılar oylama bitmeden önce son kez söz aldılar ve sevenlerinden destek beklediler. Tamamlanan oylamanın sonuçları ise henüz yarışmacılar ve seyircilerle paylaşılmadı.



Yeni bölümde Nahin-Elif gerilimi!



Birleşmeye çok kısa bir süre kala tansiyonun yükseldiği Survivor'da, yeni bölüm gündem konusu yine bir kavga oldu. Oyun esnasında kolundan yakınan Nagihan'a neden oynamadığını sorarak tepki gösteren Elif, gönüllüler takımında gerginliğe sebep oldu. Elif'in bu söylemine sinirlenen Nagihan, ünlüler takımının bulunduğu benche doğru yürüdü.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin