Discovery kanallarından yeni programlar!

Hızlı Düşün Hızlı Pişir, Tamirat Tadilat ve Son Sığınak programları Discovery kanallarında başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Discovery kanallarından yeni programlar!

'Hızlı Düşün Hızlı Pişir', yeteneğe, hıza ve pratik zekaya dayalı bir yemek yarışması programıdır. Üç jürinin olduğu yarışmada geleceği parlak dört şefin gündelik malzemeleri, üç çeşit yemeğe dönüştürdüğünü görüyoruz. Her bir yemekte daha da yorulan yarışmacıların arasından sadece bir kişi sona kalıyor. Sürpriz ise sürede ve malzemelerde gizli. Her bir yemeği hazırlamak için 30 dakikası olan yarışmacılara, süreleri başlamadan birkaç saniye önce kullanabilecekleri sınırlı malzemelerle dolu bir sepet veriliyor. Ancak yaşayacakları zorluk bununla sınırlı değil. Yemeklerini tamamladıkları zaman beklentisi oldukça yüksek olan jürinin beğenisini toplamaları gerekiyor. Sunucu Ted Allen’ın sunumu ile seyirci her zaman kaybedenin yanında olacak. Tutku, uzmanlık ve yetenek gerektiren bu yarışmayı sadece bir kişi kazanacak.



Hızlı Düşün Hızlı Pişir 6 Ağustos Pazartesi günü saat 21:25’te TLC ekranlarında olacak.



Discovery kanallarından yeni programlar!



Tamirat-Tadilat her bölüm farklı bir zorlukla karşılaşılan bir otomobil restorasyon programıdır. Deneyimli galeri sahibi Mike Brewer ve oldukça yetenekli yeni teknisyen Ant Anstead Los Angeles’daki dükkanlarına katkıda bulunabilmek için ikonik araçlar arıyorlar. Para kazandıracak bir araç bulmak Mike’ın işinin oldukça zor bir parçası. Mike araçları bulduktan sonra onları eski hallerine dönüştürebilecek Ant’ın sihirli ellerine bırakıyor.



Tamirat Tadilat 6 Ağustos’tan itibaren her Pazartesi saat 22:45’te DMAX’te.



Discovery kanallarından yeni programlar! - Resim : 2



Canciğer iki dost olan Clint ve Todd, inanılmaz makineler yaratma tutkularını bir Alaska gerçekliğine dönüştürmek üzere yola çıkıyorlar. Issız bir bölgede CT Mad Modz adındaki görev noktasında çalışan ikili, Alaska'nın 'uygarlıktan uzakta yaşama' geleneğini canlı tutmak ve yabanın kıyılarında yaşayan insanlara yardım etmek istiyorlar. Ellerinde bir şeyler yapabilmek için sınırlı malzeme var, ev yapması mermiler ve çeşitli tuzaklar gibi... Sadece bunları kullanarak, yabanın derinliklerinde hayatta kalabilmek için gerekli olan malzemeleri satın alarak ya da takasla elde ederek her şeye sıfırdan başlıyorlar. Eski bir askeri uçağın römorkörünü kullanarak çetin arazide hemen hemen her şeyi çekip götürmeye gücü olan devasa bir çekici yapıyorlar. Hayatta kalma kapsüllerinden canavar kamyonlara kadar pek çok şey bu iki dostun kreasyonları. Alaska'nın tehlikeli iklimine dayanabilecekler mi acaba?



Son Sığınak 6 Ağustos Pazartesi günü saat 21:00’de Discovery Channel’da olacak.



Discovery kanallarından yeni programlar! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin