Discovery kanallarından iki yeni program! Ne zaman başlıyor?

TLC ve Discovery Channel'da iki program başlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Discovery kanallarından iki yeni program! Ne zaman başlıyor?

Aşk ayaklarınızı yerden kesebilir, ta ki işler değişmeye başlayana kadar. 'Merhametsiz' 24 Mayıs Cuma günü saat 21:30’da TLC ekranlarında başlıyor.



Aşık olmak size, kendinizi dünyanın en özel insanı gibi hissettirebilir. Ama ya bu aşk buz gibi soğursa ne olur? Bu kan dondurucu dizi korkunç bir şekilde yanlış giden romantik ilişkileri irdeliyor. Her program umut vaat eden bir çiftle başlıyor, ama bir noktada her şey rayından çıkıyor. Kendilerini yanlış yerde, yanlış zamanda bulan aşıklardan, en kötü aldatmalara, her ilişki kötü bir kadere mahkum oluyor. Gerçeğe dayalı bu hikayelerde takıntılar, şehvetli ilişkiler, ölümcül aşk üçgenleri var ve bütün bu olaylar, bazı durumlarda bize kontrolümüzü kaybettiren aşkların bizi nasıl acımasız ve soğuk kalpli hale getirdiğini anlatıyor.



Tutkulu aşkların ihanet ve saplantıyla yok oluşunun karanlık hikayesini anlatan Merhametsiz (Cold Hearted) 24 Mayıs Cuma günü saat 21:30’da TLC ekranlarında olacak.



Discovery kanallarından iki yeni program! Ne zaman başlıyor?



Kemerlerinizi bağlayın ve dünyanın en büyük, en güçlü ve en çılgın dizel kamyonlarıyla test sürüşüne hazır olun! 'Dizel Kardeşler' 24 Mayıs’tan itibaren her Cuma 21:00’de Discovery Channel’da.



Heavy D, Diesel Dave ve Dieselsellerz ekibi çılgın online videoları ve inanılmaz, abartılı kamyonlar yapmaları ile bütün dünyada tanınıyorlar. Devasa yapımları ve nefes kesen kamyonları dizel efsanesinin bir parçası. Her bölümde ekibimiz dizel ile yakından uzaktan ilgisi olan her şeyi parçalıyor, yapıyor, satıyor – ama işleri bununla da bitmiyor. Kullanılmış ya da bozuk kamyonları alarak ve bazı rötuşlar yapıp satarak işe başlayan ekip, atölyelerini açar açmaz bir gün içinde 200 bin dolarlık satışa ulaşıyor. Dieselsellerz ekibi için bu sezon işler çok daha büyümüşe benziyor. Onlar işlerini daha da büyütmeye hazırlar.



Çılgın modifiyeler ve inanılmaz sürüş gösterilerinin dünyasında son sürat eğlenceye atılıyoruz. Dizel Kardeşler (Diesel Brothers) 24 Mayıs’tan itibaren her Cuma 21:00’de Discovery Channel ekranlarında olacak.



Discovery kanallarından iki yeni program! Ne zaman başlıyor? - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin