Discovery kanallarında yepyeni programlar başlıyor

Mayıs'ta yeni programlar başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Discovery kanallarında yepyeni programlar başlıyor

Discovery kanallarında üç yeni program başlıyor. Mühendislik Harikalarına Veda 10 Mayıs Çarşamba Discovery Channelİşte Sürat İşte Ses yeni sezonuyla 12 Mayıs Cuma Discovery Channel, Nesli Tükenmekte Olan Canlılar Haftası çok özel belgesellerle 15 Mayıs Pazartesi Animal Planet ve Nasıl Çalışır 15 Mayıs Pazartesi saat 21.55’ten itibaren Discovery Science ekranlarında başlayacak.



Discovery kanallarında yepyeni programlar başlıyor



Mühendislik Harikalarına Veda



Dünyanın en muhteşem mühendislik projelerinden bazıları artık harabeye dönmüş durumda. Neden ve nasıl böyle oldu? Discovery Channel ekranlarında başlayacak olan “Mühendislik Harikalarına Veda ”da, bu projelerin tasarımlarını yapan ve günümüzde de, parlak ve yaratıcı zekâlarıyla, yine aynı projelerin pek çoğuna yepyeni bir hayat veren olağanüstü insanların hikâyesini anlatıyor.



Bu olağanüstü yapıların her birinin güçlü ve etkileyici bir öyküsü var. Dizi, kendi haline terkedilmiş yapıların en muazzam örneklerini ekrana getiriyor ve ne zaman ve ne için yapıldıklarını, kapanmalarının ekonomik ve sosyal maliyetlerini ve çevresel sonuçlarını inceliyor. Aynı zamanda bu harabelere güzel ve faydalı yeni işlevler kazandırma çalışmalarını da izliyoruz.



Mühendislik Harikalarına Veda 10 Mayıs Çarşamba Salı saat 21.00’dan itibaren Discovery Channel ekranlarında başlıyor!



Discovery kanallarında yepyeni programlar başlıyor - Resim : 2



İşte Sürat İşte Ses



Araba sevenler ekran başına! Yüksek oktanlı hot-rod çılgınlıklarından biri daha! Motor dâhisi Richard Rawlings ve usta tamirci Aaron Kaufmann, Teksas ve çevre eyaletlerinde, Dallas’daki Gas Monkey adlı garajlarında restore etmek üzere satın alabilecekleri eski, bir köşede unutulmuş dökülen klasik arabalar arıyorlar.



Dizinin en ilginç bölümlerinden birinde bizimkiler 1955 model bir Chevrolet’i yenileyerek, açık arttırma için Barrett’e götürmeyi ve orada aracın onları Gas Monkey garajını ününe yakışan bir şekilde temsil etmesini planlıyorlar. Ancak zamanın kısıtlı olması ustalarımızı kestirme yollara mı zorlayacak?



İşte Sürat İşte Ses yeni sezonuyla 12 Mayıs Cuma saat 21.00’dan itibaren Discovery Channel ekranlarında başlıyor!



Discovery kanallarında yepyeni programlar başlıyor - Resim : 3



Nasıl Çalışır



Bu harika dizi, bizleri günlük hayatımızda kullandığımız ve yaşamımıza yön veren makinelerin ve ev eşyalarının içlerine götürüyor, onların karmaşık mekanizmalarını açıklıyor.



Muhteşem animasyonlar yardımıyla kahve makinelerinden yürüyüş botlarına, dijital projektörlerden hava hokeyi masalarına kadar, bu basit gibi görünen eşyaların olağanüstü iç işleyişlerine bakıyoruz. Birer saatlik hızlı tempolu bölümlerin her biri, boyu, şekli ve kullanımı farklı on modern makine ünitesinin gizli mekanizmalarını gözler önüne seriyor.



Nasıl Çalışır 15 Mayıs Pazartesi saat 21.55’ten itibaren Discovery Science ekranlarında başlıyor!



Discovery kanallarında yepyeni programlar başlıyor - Resim : 4



Nesli Tükenmekte Olan Canlılar Haftası



Nesli Tükenmekte Olan Canlılar Günü kapsamında, nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan vahşi doğadaki hayvanları kurtarmak için verilen savaşı gösteren özel bir dizi program ekranlarınıza geliyor.



Çığır açan belgesel Racing Extinction’da, ödüllü film yönetmeni Louie Psihoyos’u ve bir grup aktivisti dünya genelindeki vahşi hayvanları tehlikeye atan iki büyük tehdidi tespit ederken izliyoruz. Ses Dalgası programında, balina, köpekbalıkları ve yunusları kötü şekilde etkileyen okyanustaki ses kirlenmesinin zararlı sonuçlarını ortaya çıkarmak için denizin derinliklerine yolculuk ediyoruz, bu sorunun nasıl giderilebileceğini ekranlarınıza getiriyoruz.



Biyolog ve antropolog Jeff Corwin, Jeff Corwin’le Dünyayı Araştırmak adlı programda hayvanların hayatını küresel çapta kurtarabilmek amacıyla, alanlarında çığır açan yepyeni bilimsel projelere katılıyor, insanoğlunun dünyanın vahşi doğasını nasıl zaptettiğini inceliyor. Bir Türü Kurtarmak: Natalie Portman Tükenmenin Eşiğindeki Gorillerle adlı programda ünlü oyuncu hayatının macerasında Ruanda’nın yağmur ormanlarına gidiyor, ender rastlanan ve nesli tükenmekte dağ gorilini arıyor.



Nesli Tükenmekte Olan Canlılar Haftası, çok özel belgesellerle, 15 Mayıs Pazartesi saat 18:15’ten itibaren Animal Planet ekranlarında başlıyor!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin