Diriliş Osman hangi kanalda yayınlanacak?

TRT'nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un devam projesi olan dizinin kanalı açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Diriliş Osman hangi kanalda yayınlanacak?

Başrolünde Burak Özçivit'in yer alacağı, merakla beklenen Diriliş Osman dizisinden son dakika haberi geldi. Dizinin yapımcısı ve senaristi olan Mehmet Bozdağ, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Diriliş Osman dizisinin yayınlanacağı kanalı duyurdu.



Mehmet Bozdağ, yaptığı son dakika açıklamasında, "Diriliş serimiz 'Diriliş Osman' olarak bu sezon ATV’de izleyicisiyle buluşacak. Yeni kanalımız ve yeni sezonumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.



Ekranların reyting rekortmeni fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde olan Diriliş Osman'a ilişkin son dakika gelişmesi yaşandı. 'Diriliş Osman hangi kanalda yayınlanacak?' sorusuna dizinin yapımcı ve senaristi olan Mehmet Bozdağ cevap verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bozdağ, yeni kanalı duyururken, hayırlara vesile olmasını diledi.



Diriliş Osman hangi kanalda yayınlanacak?



Diriliş serisinin devamı niteliğinde olan Diriliş Osman dizisi, yeni sezonda ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak.



İşte, Mehmet Bozdağ'ın yaptoğı son dakika açıklaması:




Diriliş serimiz ‘Diriliş Osman’ olarak bu sezon ATV’ de izleyicisiyle buluşacak. Yeni kanalımız ve yeni sezonumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. pic.twitter.com/QeVOuUtv5d


— Mehmet Bozdağ (@mmehmetbozdag) 7 Temmuz 2019
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin