Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından dev bir proje daha!

Üç sezondur reytingleri alt üst eden "Diriliş Ertuğrul" dizisinin yapımcısından yeni sezonda dev bir tarihi proje daha geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından dev bir proje daha!

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı M. Mehmet Bozdağ, 2 gün önce sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yeni dizisinin de ipucunu verdi. Yapımcı Bozdağ, Kut’ül Amare Zaferi'nin 29 Nisan'daki 101. yıldönümü nedeniyle yaptığı paylaşımın altına "Kahraman Mehmetçiğin çölün sıcak kumlarına kanıyla yazdığı şanlı Kut’ül Amare Zaferi kutlu olsun" yazdı.



İngiltere'nin 1916'da tarihinin en büyük mağlubiyetlerinden birini yaşadığı Kut’ül Amare Kuşatması, Osmanlı İmparatorluğu’nun son büyük askeri zaferi olarak kabul ediliyor. İngiliz yazar Patrick Sawer da, Kut-ül Amare Zaferi'yle ilgili yazısında Türklerin İngilizleri nasıl bozguna uğrattığını yazmış ve belgeleri paylaşmıştı. Mehmet Bozdağ'ın hazırladığı projede zorlukla kazanılan bu büyük zafer beyazcama taşınacak. Mehmet Bozdağ aynı zamanda "Akıncılar" isimli bir de sinema filmi hazırlıyor. Bu film için "İçerde" dizisi 39. bölümde final yapan Çağatay Ulusoy'la da görüşüldüğü  konuşuluyor.

 



BİRSEN ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin