Diriliş ekibinin yeni dizisi Kut'ül Amare'de yönetmen değişikliği

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'a imza atan M. Mehmet Bozdağ'ın yeni dizisi "Kut'ül Amare" için hazırlıklar tam gaz sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Diriliş ekibinin yeni dizisi Kut'ül Amare'de yönetmen değişikliği

Aylardır cast çalışmaları süren dizide daha çekimler başlamadan önemli bir değişiklik yaşandı.



Projenin başından beri hazırlık çalışmalarında yer alan yönetmen Doğan Ümit Karaca ekipten ayrıldı. Karaca'nın görevini usta bir yönetmen devraldı.



Baba Ocağı başta olmak üzere birçok sevilen projeyi yöneten Mustafa Şevki Doğan, "Kut'ül Amare"nin yeni yönetmeni oldu. Doğan, son olarak başrolünü Ayça Ayçin Turan, Cemal Toktaş ve Furkan Andıç'ın paylaştığı Meryem dizisinin ilk bölümlerine imza atmıştı. 



Diriliş ekibinin yeni dizisi Kut'ül Amare'de yönetmen değişikliği



 İsmail Ege Şaşmaz, Kaan Taşaner ve daha önce Diriliş Ertuğrul'da Engin Altan Düzyatan'ın babası Süleyman Şah'ı canlandıran Serdar Gökhan'ın da kadrosunda yer aldığı dizi, İngiltere'nin 1916'da tarihinin en büyük mağlubiyetlerinden birini yaşadığı "Kut'ül Amare Kuşatması"nı konu alıyor.  



Dev bütçeli dizinin yapımcısı M. Mehmet Bozdağ, Kut’ül Amare Zaferi'nin 29 Nisan'daki 101. yıldönümü nedeniyle sosyal medyada yaptığı paylaşımın altına "Kahraman Mehmetçiğin çölün sıcak kumlarına kanıyla yazdığı şanlı Kut’ül Amare Zaferi kutlu olsun" yazarak yeni projesinin ipucunu vermişti.



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin