Direniş Karatay filmi ne zaman vizyona girecek?

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken filmin vizyon tarihi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Direniş Karatay filmi ne zaman vizyona girecek?

Geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanarak büyük ilgi görmeyi başaran Direniş Karatay, 9 Martta izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor.





Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Fikret Kuşkan, Yurdaer Okur gibi usta oyuncuların rol aldığı  Direniş Karatay beyazperdede vizyon için geri sayım başladı.



Dünya tarihinin en önemli savaşlarından biri olan Kösedağ Savaşı ve döneme damgasını vuran ve Son Selçuklu Kahramanı olarak adlandırılan devlet adamı Emir Celaleddin Karatay’ın hayatından bir kesitin özgün bir senaryo ile beyaz perdeye uyarlandığı Direniş Karatay 9 Mart 2018’te izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.



Türkiye’de ilk kez bir üniversitenin kendi tarihinden yola çıkarak özgün bir hikâye ile izleyiciye aktaracağı filmin senaryosunu Selman Kayabaşı kaleme aldı.



Mehmet Aslantuğ, Fikret Kuşkan, Yurdaer Okur, Burcu Özberk, Alperen Duymaz, Nefise Karatay gibi isimlerin yer aldığı film, Selçuklu dönemine ait ilk film olma özelliğinde. 2017 Temmuz - Ağustos aylarında çekimleri Konya’da gerçekleşen filmin yönetmenliğini Selahattin Sancaklı, Genel Danışmanlığını Serdar Akar üstlendi.



Senaryosunu Selman Kayabaşı ve Uğur Uzunok’un yazdığı Filmin kadrosunda ayrıca Alperen Duymaz, Burcu Özberk,Nefise Karatay, Bahadır Yenişehirlioğlu, Furkan Palalı, Volkan Keskin, Cahit Kayaoğlu, Yusuf Aytekin, Ece Yaşar , Nik Xhelilaj, Fırat Temir gibi isimler de yer alıyor.



Direniş Karatay filmi ne zaman vizyona girecek?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin