DIGITURKPLUS TANITILDI

Türkiye’nin ilk Dijital Platformu Digiturk, 14 Ekim 2009 Çarşamba günü Çırağan Otel Kempinski’de, bugüne dek geliştirdiği teknolojik alt yapısını ve son hizmetlerini paylaştığı bir basın toplantısı düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
DIGITURKPLUS TANITILDI

Toplantı Digitürk Genel Müdürü Ertan Özerdem’in de katılımıyla gerçekleşti.


Ceyda Düvenci ve Toprak Sergen’in teatral sunumuyla başlayan basın toplantısında Digiturk’ün tüm teknolojik altyapıları, dünyanın bir numaralı interaktif medya sihirbazı Tony Chapek’in özel şovuyla tanıtıldı.


En kaliteli Görüntü ve Ses Digiturk’te…


Digiturk 2008 yılının Ocak ayından itibaren DIGITURK Plus ile HD ve PVR(personal video recorder) teknolojilerini kullanma imkanını üyelerine sunuyor. Bu teknolojiler normal izlediğimiz yayının 4 katı daha iyi görüntü özelliği ve 5+1 Dolby Digital Ses kalitesini destekliyor.


DigiturkPlus ile TV’de tüm kontrol elinizde...


DigiturkPlus’a özel kaydetme özellikleri ile TV seyrederken istediğiniz zaman yayını durdurabilir;; izlemeye başladığınız ana kadar geri sarabilir, yayına kaldığınız yerden devam  edebilirsiniz DigiturkPlus ile bir kanalı izlerken, aynı anda başka kanaldaki bir programı kayıt edebilir; daha önce kayıt ettiğiniz bir programı izlerken, aynı anda 2 farklı programı kaydedebilirsiniz. Ayrıca DigiturkPlus sayesinde yayınları HD, bir başka deyişle gerçeğe en yakın görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.


Digiturk’ten Bir Yenilik Daha : DVDigi’niz Artık Evinizde…


Türkiye’de ilk kez Digiturk üyeleri TV’de DVDigi servisinin keyfine varabilecek. Artık Digitürk üyeleri DigiturkPlus’larından DVD dükkanlarına gitmeye gerek kalmadan film/dizileri seçip istedikleri zaman izleyebilecekler.. DVDigi’de HD/SD (yüksek çözünürlüklü/standart çözünürlüklü) filmler, diziler, belgeseller, unutulmaz derbiler gibi geniş yelpazedeki içerik, vizyondan hemen sonra Digiturk Plus kullanıcılarının kutularına yüklenecek. Üstelik bu servis bir süre için ücretsiz.


3D Keyfi Digiturk’le Evinizde…


Sinemalarda yaşanılan 3D keyfi Digitürk’le evinize girdi. Digiturk, Türkiye’de ilk defa 3D HD içerikli “İstanbul’a Dokun” belgeseli prodüksiyonunu gerçekleştirdi. 3D yayın ile DigiturkPLUS, üyelerinin hayatına benzersiz bir boyut katmıştır. DigiturkPlus üyeleri 2010’da Digiturk’te yayınlanacak 3DHD filmler ile bu hayatımızdaki yeni boyutun keyfini yaşamaya devam edecekler.


İstediğin Zaman ve İstediğin Yerde İzle: WEBTV


Digiturkwebtv sayesinde Digiturk’e sadece televizyondan değil dünyanın her yerinden internetten de ulaşmak mümkün. Tüm dünyada Lig TV ve 18 Türk kanalı canlı olarak izlenebiliyor. Türkiye’de ise canlı maç yayınları WebTv’den yayınlanmasının yanı sıra, Digiturk’te yayınlanan bir çok programı, www.digiturkwebtv.com.tr ‘ye girip hemen izlemek veya bilgisayarınıza indirip izlemek mümkün. 


TVGuide Iphone Kullanıcılarının Cebinde...


tvguide.digiturk.com.tr sitesinden Digiturk üyeleri tüm kanallardaki program bilgilerine erişebiliyorlar. TVGuide’da programların anlatımlarına ek olarak, görselleri, videoları da sunuluyor. Ayrıca Iphone sahipleri, APP STORE’dan yükledikleri Digiturk TV Guide uygulaması ile yayın akışına, programların bilgilerine, posterlerine, fragmanlarına ulaşabiliyorlar ve yine Digiturk Plus’larına tek komut ile uzaktan kayıt yapabiliyorlar. Digiturk, önümüzdeki dönemde bütün mobil telefonlarda aynı deneyimi yaşatmak için çalışmalarına devam ediyor.


Maçlar Artık Cebinizde…


2009-2010 sezonunun başından itibaren Lig TV’de yayınlanan canlı maçları 3G’ye uyumlu cep telefonundan izlemek mümkün. Mobil TV servisinde, TV kanallarını cep telefonunuzdan izlemenizin yanında Mobil TV’ye özel içerikler de yer alabilecek. Mobil TV’de sadece kanalların yayını değil VOD içerikler de yer alacak. TV’de yayınlanan dizi, belgesel, eğlence programlarının mobil için özel hazırlanmış versiyonlarını cepten izlemek mümkün olacak.


İşlerinizin Çözümü TV Kumandanızda…


Digiturk kurulduğu yıldan beri üyelerine yayınlamakta olduğu TV, Radyo kanallarının yanında TV üzerinden birçok hizmetin sunulduğu interaktif hizmetleri müşterilerine sunuyor. Bugün, TV’den yemek sipariş edebiliyor, banka işlemleri yapabiliyor, gazete okuyor, trafiği, hava durumunu ve finans piyasalarını anlık takip ediyor, e-postalarımızı kontrol edebiliyor, bahis kuponlarınızı oluşturabiliyor ve gönderiyor; ister tek başınıza ister karşılıklı oyun oynayabiliyorsunuz.
Bunların hepsini TV başından kalkmadan kumandanızla gerçekleştiriyorsunuz. 


E-Dergi…


DIGITURK, E-dergi servisi ile dergi okuma deneyimini daha keyifli hale getiriyor. Digiturk dergisini, gerçek dergi görüntüsünde, multimedya ve etkileşim içeriğiyle zenginleştirilmiş şekilde üyelerine sunuyor.



 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin