DHA muhabirlerine 2 ödül

MMO Antalya Şubesinden DHA muhabirleri İbrahim Laleli ve Emre Baylan'a ödül.

Google Haberlere Abone ol
DHA muhabirlerine 2 ödül

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi tarafından düzenlenen 'Hava Kirliliği' konulu fotoğraf yarışmasında Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabirleri Emre Baylan ve İbrahim Laleli, 3 ödülden 2'sini aldı.



MMO Antalya Şubesi'nin 'Hava Kalitesi Yaşam Kalitesi' kampanyası kapsamında düzenlenen 'Hava Kirliliği Çekme Fotoğraf Çek' yarışması ile 'Havamız Temiz Geleceğim Parlak' adlı resim yarışmasında dereceye girenler, oda binasında gerçekleştirilen törenle ödüllerini aldı.



Törene, Muratpaşa Belediye Başkanı CHP'li Süleyman Evcilmen, İl Emniyet Müdür Yardımcısı İhsan Yılmaz, meslek odası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile davetliler katıldı.



Antalya'nın hava kirliliği yüksek iller arasında yer aldığını belirten MMO Antalya Şube Başkanı Hüseyin Barut, "Oda olarak bu kirliliği 6 yıldır solumanın verdiği üzüntü ile hava kirliliğini önlemek adına sosyal sorumluluk projeleri yapıyoruz" dedi.



Konuşmaların ardından fotoğraf ve resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. 'Hava Kirliliği Çekme Fotoğraf Çek' yarışmasında DHA Muhabiri Emre Baylan birinci olurken, DHA Muhabiri İbrahim Laleli ise üçüncü oldu. Baylan'a birinciliği, Antalya semalarını kaplayan sis ve dumanı gösteren gece fotoğrafı kazandırırken, Laleli'ye üçüncülüğü ise Konyaaltı Sahili'nden hava kirliliğini gösteren gündüz fotoğrafı getirdi. Yarışmada ikinciliği ise amatör fotoğrafçı Emel Altay aldı.



İki kategoride düzenlenen resim yarışmasının 6- 11 yaş kategorisinde birinciliğe Hacı Hafize Saygan 2 İlkokulu 3A sınıfı öğrencisi Zehra Siva Şimşek, ikinciliğe Kültür İlköğretim Okulu 4A sınıfı öğrencisi Narin Tutku Doker, üçüncülüğe AKEV Koleji 3A sınıfı öğrencisi Selin Orhun layık görüldü. 12- 14 yaş kategorisinde ise birinciliği Ilıca Köy Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Sedef Demir, ikinciliği Kaş Ova Beldesi Ova Ortaokulu 8A sınıfı öğrencisi Gamze Eryıldırım, üçüncülüğü de Dr. Cavit Ünver Ortaokulu 6'ncı sınıf öğrencisi Tevfik Can Kılıç aldı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin