Develi'den sosyal medya tepkilerine cevap!

Sosyal medyanın tepki gösterdiği Develi Kebap'tan açıklama!

Google Haberlere Abone ol
Develi'den sosyal medya tepkilerine cevap!

İstanbul Ataşehir’de bulunan kebap restoranları Develi’nin oyun odasına giren bir kişi, çocukların üzerine karton bardakla asit olduğu iddia edilen bir madde döktü. 



Hastaneye götürülen çocukların birinin vücudunda 3’üncü derece yanık oluşurken, bir çocuğun kör olma tehlikesi bulunuyor.



Olayın ardından sosyal medyanın tepki gösterdiği Develi'den konuyla ilgili olarak bir açıklama yapıldı.



Açıklamada şöyle denildi:



"17 Ekim Cumartesi akşamı Ataşehir Şubemizde bizleri büyük üzüntüye boğan, adı tarifsiz bir olay yaşanmıştır. Söz konusu olay adli makamlara intikal eden ve Adli Makamlar tarafından titizlikle araştırılan, soruşturması devam eden bir olaydır. Ayrıca şirketimiz üzerine düşen tüm yükümlülük ve sorumluluğu yerine getirerek Adli Makamlar ile tüm bilgileri paylaşmakta ve her türlü yardımda bulunmaktadır.



Bu kapsamda Adli Makamların talebi doğrultusunda soruşturmayı güvenli ve sağlıklı bir şekilde yürütebilmesi için bugüne kadar tarafımızdan bir açıklama yapılamamıştır.



Soruşturmanın selameti açısından yapamadığımız açıklamalar nedeniyle sosyal medyada ve bugün de çeşitli basın kuruluşları tarafından yapılan, kesinliği henüz netlik kazanmayan ve kamuoyunda markamız Develi ile ilgili olarak bilgi kirliliğine neden olan gerçek dışı haberler nedeniyle bu açıklamayı yapmak bir zaruret olmuştur.



Dileğimiz, öncelikle küçük yavrumuzun bir an önce iyileşmesi ve olayın failinin bulunmasıdır. Şirketimiz tarafından da gerek ailenin yanında olarak gerekse şikayetçi olunarak sürecin takipçisi olduğumuzu ve süreç içindeki tüm gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmaya ve kamuoyunu aydınlatmaya devam edeceğimizi bildirmek isteriz.



Saygılarımızla,



Develi Restaurantları"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin