Dev teknoloji grubundan iflas erteleme talebi

Gold Grubu, dört şirketi için iflas erteleme istedi.

Google Haberlere Abone ol
Dev teknoloji grubundan iflas erteleme talebi

Bünyesinde, Gold Teknoloji Marketleri, GSA Saat mağazaları, Hızlıal.com gibi şirketlerin de bulunduğu Gold Grubu dört büyük şirketi için iflas erteleme istedi. Mahkeme, 1000’e yakın kişinin çalıştığı grubun şirketleri için tedbir kararı verdi. 2012-2014 döneminde 4,7 milyar lira ciro elde eden Gold Grubu’nun dört şirketi artık kayyum denetiminde faaliyet gösterecek.



DÖRT BÜYÜK ŞİRKETİ İÇİN İSTEDİ



Mali sıkıntıya giren şirketler için bir tür koruma tedbiri olan iflas ertelemeye son olarak Gold Grubu başvurdu. Teknoloji perakendesi ve e-ticaret sektöründe faaliyetleri yoğunlaşan Gold Grubu adına başvuru 4 Ocak günü yapıldı.



Avukat Aysel Tan Uzuner imzası ile İstanbul Anadolu 4. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne yapılan başvuruda ayrıntılı bilgilendirmede bulunuldu. İflas erteleme istenen şirketler olarak şunlar sıralandı: Gold Teknoloji Marketleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Metro Elektronik Dış. Tic. A.Ş., GSA Saat ve Aksesuar Ticaret Limited Şti, Trend Mağazacılık İnternet Hizmetleri Kuyumculuk ve Dış Tic. A.Ş. (hızlıal.com.).  Yapılan başvuruda şirketlerin borca batık olduğu, iflas erteleme kararı verilmesi durumunda faaliyetlerin sürdürülebileceği kaydedildi. 



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin