Deutschland 83'ün devamı Deutschland 86, sadece BluTV'de!

BluTV, orijinal yapımlarının yanı sıra farklı yabancı dizi ve filmleri de seyircilerle paylaşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Deutschland 83'ün devamı Deutschland 86, sadece BluTV'de!

Türkiye’nin popüler dijital platformu blutv, orijinal yapımlarının yanı sıra farklı yabancı dizi ve filmleri de seyircilerle paylaşıyor. Aksiyon dolu casus hikayesi ‘Deutschland 86’, İtalyan polisiye dizi ‘IL Miracolo’ ve Benedict Cumberbatch’in başrolünde yer aldığı ‘The Child in Time’ filmi, şubat ayının öne çıkan yapımları arasında yer alıyor.





‘Masum’, ‘7Yüz’, Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da”, ‘Bartu Ben’ ve ‘Bozkır’ gibi özel yapımları izleyicilerle buluşturan blutv, Şubat ayında seçkisine yabancı pek çok dizi ve filmi ekliyor. Soğuk kış günlerinde ekran başındakilere sınırsız seyir keyfi sunan dijital platformda bu ay ‘Deutschland 86’ ve ‘IL Miracolo’ öne çıkıyor.



Deutschland 83'ün devamı Deutschland 86, sadece BluTV'de!



ABD’de yayınlanan ilk Almanca dizi olmasının yanı sıra İngiltere’de yabancı dilde yayınlanan en yüksek reytingli dizisi olan ‘Deutschland 83’ün devamı olan ‘Deutschland 86’da Doğu Almanya tarafından Batı Almanya’nın ordusuna sızması için gönderilen casus Martin Rauch, sahalara geri dönüyor. Jonas Nay ve Maria Schrader’ı buluşturan dizinin yeni sezonunda tempo giderek yükselecek.



Deutschland 83'ün devamı Deutschland 86, sadece BluTV'de! - Resim : 2



İtalyan polisiye dizi ‘IL Miracolo’ da bu ay blutv’nin seçkisine dahil olan yapımlar arasında dikkat çekiyor. Bir mafya patronunun saklandığı yere yapılan baskının ekran başındakileri gizemli bir bulmacanın içine çekeceği diziyle birlikte dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Benedict Cumberbatch’in başrolünde olduğu ‘The Child in Time’ da sadece blutv’de izleyicilerle buluşuyor. Cumberbatch’in kızı kaybolan bir çocuk yazarını canlandırdığı film, Oscar ödüllü ‘Kefaret’in yazarı Ian McEwan’ın imzasını taşıyor.



Deutschland 83'ün devamı Deutschland 86, sadece BluTV'de! - Resim : 3



blutv, Şubat ayında seçkisine dünya sinema tarihinin kült filmlerinden ‘Paris’te Son Tango’, ‘Görevimiz Tehlike’ ve ‘Transformers’ gibi popüler film serileri ile ‘Eden’, ‘Butterfly’ ve ‘Luther’ gibi beğeni toplayan dizileri de ekledi.



Deutschland 83'ün devamı Deutschland 86, sadece BluTV'de! - Resim : 4



Deutschland 83'ün devamı Deutschland 86, sadece BluTV'de! - Resim : 5



Deutschland 83'ün devamı Deutschland 86, sadece BluTV'de! - Resim : 6


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin