Deniz Seki: Yeniden yargılanmak istiyorum!

Ünlü şarkıcı, yeniden yargılanmak istediğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Seki: Yeniden yargılanmak istiyorum!

Haziran ayında cezaevinden tahliye olan ve özgürlüğüne kavuşan Deniz Seki, yeniden yargılanmak için başvuruda bulunduğunu açıkladı.



Ünlü şarkıcı Deniz Seki, cezaevinde geçen 3.5 yıl mahkumiyetin ardından 5 ay önce özgürlüğüne kavuşmuştu. Dışarıdaki hayatına yeniden uyum sağlamaya çalışan Seki, HT magazin ekibine konuştu. Seki yeniden yargılanmak istediğini söyledi.



İşte Deniz Seki'nin o açıklamaları:



“Uyuşturucu temin ve tedarik eden Deniz Seki” diye anılıyor olmak beni çok kırıyor. Bana “Torbacı” bile dediler. Bu konuyla ilgili yeniden yargılanmak ve gerçekten beraat etmek istiyorum. Adalet Bakanlığı’na yeniden yargılanmak üzere bir talepte bulunduk. İnsanlar sadece yargılıyor, bilmiyorlar. Ben neyi, kime, nasıl temin edebilirim bana lütfen açıklasınlar. Bir gün kumpas mağdurlarından sayılacağımı düşünüyorum. Yıllar sonra itibarımı kurtaracağım ve bunun için sonuna kadar savaşacağım. Benim için bu mesele artık şeref, namus meselesi. Tekrar tekrar bunları konuşmak çok canımı acıtıyor. Bu konuyu tamamen kapatmak istiyorum. "


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin