Deniz Akkaya'dan Nurettin Yıldız'a: Biri bu adamı susturmalı!

İlahiyatçı Nurettin Yıldız'a bir tepki de Deniz Akkaya'dan geldi.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Akkaya'dan Nurettin Yıldız'a: Biri bu adamı susturmalı!

En son 'asansörde halvet' açıklamalarıyla ile gündeme gelen ilahiyatçı Nurettin Yıldız'a bir tepki de Deniz Akkaya'dan geldi.



Akkaya, Instagram hesabında Yıldız'ın bir videosunu paylaşarak, "Yeter artık bu adamı biri susturmalı" yazdı.



Deniz Akkaya böyle isyan etti:



"Paylaştım bu insan düşmanını defalarca kez ama yeter! Artık bu adama biri dur desin! Bu adamın pervasız söylemleri bu ülkeyi korkunç bir imaja ve kara deliğe sürüklüyor! Yabancı sitelerde altyazı ile yayınlanıyor, bu adamın ketçap şehvet uyandırır, yorgana hallenmeyin abuklukları! Rezil rüsva oluyoruz ayrı, ama ben bir Türk kadını olarak diyorum ki, bu bir suçtur! Kadına şiddete davetttir! Yeter artık bu adamı biri susturmalı"






 


Paylastim bu insan düşmanını defalarca kez AMA YETER!!!!!ARTIK BU ADAMA BIRI DUR DESIN!!!BU ADAMIN PERVASIZ SOYLEMLERI BU ULKEYI KORKUNÇ BIR IMAJA VE KARA DELIGE SURUKLUYOR!!!!YABANCI SITELERDE ALT YAZI ILE YAYINLANIYOR BU ADAMIN KETÇAP SEHVET UYANDIRIR,YORGANA HALLENMEYIN ABUKLUKLARI!!!!REZIL RUSVA OLUYORUZ AYRI AMA BEN BIR TÜRK KADINI OLARAK DİYORUM KI BU BIR SUCTUR!!!!!KADINA SIDDETE DAVETTIR!!!!!!!YETER ARTIK BU ADAMI BIRI SUSTURMALI!!!!!!



Deniz Akkaya (@denizakkayaofficial)'in paylaştığı bir gönderi (Mar 3, 2018 at 12:41ös PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin