Deneyimli televizyon habercileri PR’da buluştu

Medyanın deneyimli ismi Esat Pala, Havva Kızılırmak PR’la anlaştı.

Google Haberlere Abone ol
Deneyimli televizyon habercileri PR’da buluştu

Türkiye’de iletişim sektörünün başarılı ve etkin kuruluşlarından Havva Kızılırmak PR bir yandan müşteri portföyünü genişletirken diğer yandan deneyimli kadrosunu daha da güçlendiriyor. Gazete, dergi ve çeşitli televizyon kanallarındaki başarılı haberciliğinin ardından çalışmalarını iletişim sektöründe devam ettiren medyanın tanınmış isimlerinden Esat Pala, Havva Kızılırmak PR’la anlaştı.



Havva Kızılırmak ve Esat Pala, Reha Muhtar’la Show Haber döneminde kendi alanlarında başarılı haberlere imza atmışlardı. Pala ve Kızılırmak haber peşindeki dostluk ve güç birliğini bu kez halkla ilişkiler alanına da taşıdı. İki eski arkadaş, deneyimli bir ekiple birlikte Hava Kızılırmak PR portföyündeki marka ve şirketlerin başarısı için çalışacak.



Havva Kızılırmak Halkla ilişkiler şirketinin portföyünde, Demir İnşaat, Atmaca İnşaat, NG Residence, Ilgın inşaat, Esenler Belediyesi, Üsküdar Belediyesi, Kütahya Seramik, Tugik, Doğa Sigorta, Kolen Enerji CVK Hotels Park Bosphorus, Antalya Film Festivali gibi önemli şirket, marka ve organizasyonlar bulunuyor.



Gazeteciliğe Cumhuriyet Gazetesi’nde muhabir olarak başlayan Esat Pala, daha sonra Tempo Dergisi’nde başarılı haberlere imza attı. 1993 yılında Ufuk Güldemir’le televizyon haberciliğine adım atan Pala, Star TV ve Show TV haber merkezinde haberciliğini sürdürdü. 1994 yılında Show TV Ankara bürosuna giderek siyaset ve meclis haberleri konusunda kendini geliştiren Esat Pala, CNNTÜRK, Kanal 24 ve Star TV haber merkezlerinde muhabirlikten temsilciliğe kadar çeşitli görevler üstlendi. Star TV’nin satılması üzerine tekrar İstanbul’a dönerek TV EM Haber Koordinatörlüğü görevini üstlenen Esat Pala, 2013 yılında Halkla İlişkiler sektörüne geçti.



Rekta-Golin İstanbul İletişim Danışmanlığı’nda Medya Direktörü olarak çeşitli marka ve kurumların medya iletişimini yürüttü. Ardından Zarakol İletişim Hizmetleri’ne geçerek halkla ilişkiler sektöründeki tecrübesini pekiştirdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin