Deneyimli gazeteci hangi iletişim şirketiyle anlaştı?

Mesleğe Cumhuriyet'te başlamıştı... Tecrübeli haberci, artık o iletişim firmasının kadrosunda!

Google Haberlere Abone ol
Deneyimli gazeteci hangi iletişim şirketiyle anlaştı?

Zarakol İletişim Hizmetleri, kadrosuna tecrübeli bir gazeteciyi daha ekledi.



Son yıllardaki çalışmalarını iletişim sektöründe devam ettiren medyanın tanınmış isimlerinden Esat Pala, Zarakol İletişim Hizmetleri’nde Medya İlişkileri Direktörü olarak göreve başladı.



Deneyimli gazeteci hangi iletişim şirketiyle anlaştı?



Gazeteciliğe Cumhuriyet gazetesinde muhabir olarak başlayan Esat Pala, daha sonra Tempo Dergisi’nde önemli haberlere imza attı.



1993 yılında Ufuk Güldemir’in teklifi üzerine televizyon haberciliğine adım atan Pala, Star TV ve Show TV haber merkezinde haberciliğini sürdürdü. 1994 yılında Show TV Ankara bürosunda siyaset ve meclis haberleri yapan Esat Pala, CNN Türk, Kanal 24 ve Star TV haber merkezlerinde muhabirlikten temsilciliğe kadar çeşitli görevler üstlendi.



Star TV’nin satılması üzerine TV EM İstanbul Haber Koordinatörlüğü görevinde de bulunan Esat Pala, 2013 yılında Halkla İlişkiler sektörüne geçti. Rekta-Golin İstanbul İletişim Danışmanlığı’nda 1,5 yıl Medya Direktörü olarak çeşitli marka ve kurumların medya iletişimini yürüttü.  Pala, son olarak Türkiye’de halkla ilişkiler sektörünün öncü ve köklü kuruluşlarından Zarakol İletişim Hizmetleri’nin deneyimli ekibi arasında dahil oldu.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin