Demet Şener'e mahkemeden kötü haber!

Eski eşi İbrahim Kutluay ile yasak aşk yaşadığı iddiasıyla Edvina Sponza'ya dava açmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Demet Şener'e mahkemeden kötü haber!

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile boşanmalarına sebep olduğu iddiasıyla Edvina Sponza’ya açtığı 500 Bin TL’lik manevi tazminat davası açmıştı. Duruşmada tanıklar dinlenirken Demet Şener, “Bir kadının bir kadına yaşatabileceği en ağır şeyleri yaşadım” demişti. Demet Şener'in yuvasını yıkmakla itham ettiği Edvina Sponza'ya açtığı 500 bin TL'lik manevi tazminat davası reddedildi.



Demet Şener'in evlilik birliği içerisindeki kocasıyla yasak aşk yaşayarak yuvasını yıkmakla itham ettiği, Edvina Sponza'ya açtığı 500 Bin liralık manevi tazminat davası açmıştı. Demet Şener'in yuvasını yıkmakla itham ettiği Edvina Sponza'ya açtığı 500 bin TL'lik manevi tazminat davası reddedildi.



Ne olmuştu?



İstanbul 17. Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen duruşmaya davacı Şener avukatlarıyla katılırken, duruşmaya katılmayan davalı Edvina Sponza'yı avukatları temsil etmişti.



'Zarf içerisinde kadın iç çamaşırları ve bir not geldi'



Duruşmada Şener ve Sponza'nın tanıkları dinlenildi. Duruşmada tanık olarak dinlenilen Şener'in spor hocası Eftan Metin " 2016 Eylül ayında evde Demet'e spor dersi verdiğim sırada kapı çalındı ve bir zarf içerisinde kadın iç çamaşırları ve bir not geldi. Notta 'Bunları yalancı kocana verirsin, artık başkasına verir' yazıyordu. Demet bunu gördüğünde fenalaştı, çocuklar görmesin diye evdeki çalışanla çocukları yukarı gönderdik" dedi.



'Çıplak fotoğrafları gördüm...'



10 yıldan beri Demet'in özel spor hocası olduğunu kaydeden Metin, "Evlerinde iken yine Edvina Sponza'nın Demet'in tabletine ve Enis Şener'in telefonuna gönderdiği çıplak fotoğrafları gördüm. Örnek aile düzenleri vardı. Olay karşısında çok şaşırdım" diye konuştu.



'Yazışmalarını ve fotoğraflarınıgönderdi'



Duruşmada daha sonra tanık olarak dinlenilen Şener'in ağabeyi Enis Şener ise, "Edvina Sponza bana telefonla ulaşarak İbrahim'le ilişkisinin olduğunu ve ispatlarını ileteceğini söyledi. Bu ispatları Demet'e göstermemi istedi. Whatsap üzerinden İbrahim'le olan beraberliklerine ilişkin yazışmalarını ve fotoğraflarını gönderdi. Yazışmalarda İbrahim'in Demet'ten ayrılması gerektiği, İbrahim'le evleneceklerini ve çocukları olduğunda adının Kiraz olacağı şeklinde mesajlar vardı. İbrahim'le çektiği fotoğrafları attı. İbrahim'in kendisine aldığı hediyeleri gösterdi" diye konuştu.



'Sponza bana 'İbrahim'le tanışıyoruz. Sadece arkadaşım' dedi'



Duruşmada daha sonra davalı Edvina Sponza'nın iki arkadaşı tanık olarak dinlenildi. Edvina ile yakın arkadaş olduklarını kaydeden tanık Nilüfer Vurgun Edvina ile 20 yıllık arkadaş olduklarını kaydetti. İlişki haberlerini basından gördükten sonra Edvina Sponza'ya durumu sorduğunu söyleyen Vurgun, "Sponza bana 'İbrahim'le tanışıyoruz. Sadece arkadaşım' dedi. İlişki iddialarını doğrulamadı. Eğer ilişkileri olsaydı söylerdi" ifadelerini kullandı.



Tanık Aslı Gülen Kızanoğlu ise Edvina'nın İbrahim'le ilişkisi olduğunu bilmediğini bu konuda herhangi bir şey duymadığını söyledi. Mahkeme İbrahim Kutluay ve Demet Şener arasında gerçekleşen boşanma davasının sonucunun kesinleşmesinin beklenmesine karar vererek duruşmayı erteledi. Duruşmanın ardından adliye koridorlarında basın mensuplarının soruları üzerine Şener, "Dinlediniz her şeyi zaten, yaşadıklarımı görmüş oldunuz. Bir kadının bir kadına yaşatabileceği en ağır şeyleri yaşadım" diye konuştu. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin