Demet Şener ile görüntülenen iş adamından gazetecilere ahlaksız teklif!

Demet Şener, avukatı ve bir iş adamıyla Nişantaşı’ndaki bir kafede iş görüşmesi yaptı. Demet Şener’in avukatı ve bir iş adamıyla Nişantaşı’ndaki bir kafede yaptığı iş görüşmesi flaşların patlamasıyla yerini anlamsız bir paniğe bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
Demet Şener ile görüntülenen iş adamından gazetecilere ahlaksız teklif!

Demet Şener’in avukatı ve bir iş adamıyla Nişantaşı’ndaki bir kafede yaptığı iş görüşmesi flaşların patlamasıyla yerini anlamsız bir paniğe bıraktı.

BULUŞMANIN NEDENİ İŞ...

HT Magazin'den Nuri Altuntaş'ın haberine göre, İbrahim Kutluay’dan ocak ayında boşanan Demet Şener, avukatı Aslı Hatemi ve isminin Önder olduğu öğrenilen bir işadamıyla Nişantaşı’ndaki bir mekanda objektiflere takıldı.

İş görüşmesinde oldukları öğrenilen üçlünün koyu sohbeti flaşların patlamasıyla bölündü.

AHLAKSIZ TEKLİF...

Şener, evinin yolunu tutarken iş adamı, muhabirlerin yanına şoförünü gönderip fotoğrafların silinmesi için para teklif etti.

Basın mensuplarının, “Bankamatiğe gidelim” teklifine tepki göstermesi üzerine Hatemi devreye girdi. Ancak onun çabaları da sonuçsuz kaldı.

‘Anlam veremedim’

Demet Şener, konuyla ilgili konuştu:

“Beyefendiyle sahibi olduğu inşaat şirketinin reklam teklifi için görüştüm. Ben masadan kalktım, sonrasını bilmiyorum. Gazetecilere tepki gösterilmesine anlam veremedim.”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin